Sistem alarmă fără fire cu 2 detectori de mișcare, sirenă de interior, compatibil cu firma de pază și notificare pe mobil Hikvision SAH-I-2 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Sistem alarmă fără fire cu 2 detectori de mișcare, sirenă de interior, compatibil cu firma de pază și notificare pe mobil Hikvision SAH-I-2

1815lei cu TVA

alarma_hikvision_fara_fire_firma_paza_aplicatie_sirena_interior_senzori_2

Sistem alarmă fără fire cu 2 detectori de mișcare, sirenă de interior, compatibil cu firma de pază și notificare pe mobil Hikvision SAH-I-2

1815lei cu TVA

Kit format din:

  • Sistem complet de alarmă, fără fire;
  • 2 senzori de mișcare, fără fire;
  • Model cu sirenă de interior;

Un sistem versatil, cu aplicație mobilă inteligentă ce poate integra și camerele de supraveghere Hikvision.

Beneficiezi de o reducere dacă alegi și firma de pază prin IQ BROKER! Alege firma de pază cu IQ BROKER și ai reducere!
Reducerile de primăvară!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.
Sistemul de alarmă Hikvision este un sistem de securitate de ultimă generație ce suportă metode de comunicare Wi-Fi, TCP/IP și GPRS/3G/4G. Este compatibil cu ISAPI, Hik-Connect și DC-09, fiind aplicabil pentru diverse scenarii, precum magazine, case, fabrici, depozite sau birouri.

Printre caracteristicile cheie ale sistemului se numără și noul protocol radio, fără fir, de generație Tri-X, distanță mare de transmisie RF, comunicare bidirecțională cu criptare AES-128, posibilitatea de a conecta până la 64 de zone/ieșiri radio, 32 de telecomenzi radio, 4 sirene exterioare și 32 de carduri, precum și PIRCAM.

Avantajul major e dat de faptul că utilizați aceeași aplicație Hikvision ca și la sistemul de alarmă, dispunând de posibilitatea corelării, mai ușoare, a sistemului de alarmă cu cel de supraveghere video.

Suportă până la 30 de utilizatori, fiind prevăzut cu prompter vocal.

Alarmele sunt notificate prin mesaje sau apeluri telefonice, putând fi vizualizate videoclipurile live din Hik-Connect și clipurile video de alarmă prin email și aplicație. De asemenea, sistemul poate încărca rapoarte de alarmă în ARC și dispune de indicator LED pentru a indica starea sistemului.

Centrala are și un acumulator de backup litiu ce-i conferă o funcționare de până la 12 ore fără alimentare și suportă inclusiv formatele Contact ID și SIA, pentru firma de pază. Un LED de stare indică starea sistemului în orice moment.

Integrează și sirenă de interior.

Centrala de alarma cu 96 zone AX PRO Hikvision DS-PWA96-M-WE, - HIK

DS-PDP15P-EG2-WE - AX PRO - HikvisionDetectorul PIR radio, fără fir, Hikvision, este un dispozitiv de securitate de înaltă performanță, conceput pentru a fi utilizat cu centralele Hikvision.

Detectorul oferă o comunicare radio bidirecțională, cu o autonomie de funcționare de 5 ani.

Acesta are o rază de detecție de 15 metri și 52 de zone de detecție, cu o deschidere de 85.9 grade și poate detecta viteze de mișcare între 0.3 până la 2 metri/secunda.

Specificațiile premium ale acestui detector ne face să-l recomandăm ca o alegere de ultimă generație.

Detectorul are funcționalități avansate precum imunitatea la animale de companie de până la 30 kg, filtrul de lumină albă de 6500lux, compensarea digitală a temperaturii, procesarea digitală, precum și tehnologia de transmisie Tri-X radio, cu securitate de transmisie AES-128. Poate funcționa la o distanță de până la 1.6 km față de centrală.

De regulă se instalează la o înălțime de 1.8 până la 2.4 metri, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare la interior.

Cu siguranță, detectorul PIR radio Hikvision este o alegere excelentă pentru asigurarea securității locuințelor, a birourilor, magazinelor și a afacerilor.

Sirena de exterior Hikvision fără fire este o soluție de securitate avansată, ce oferă protecție robustă împotriva intruziunilor.

Cu comunicare wireless bidirecțională în frecvența 868 MHz, acest dispozitiv dispune de o durată de viață a bateriei de 3 ani, oferind un nivel înalt de securitate.

Encripția AES-128 protejează datele transmise, iar panourile frontal și posterior sunt rezistente la încercările de vandalism.

Acest dispozitiv versatil poate emite trei tipuri de alarme (alarmă de incendiu, panică și intruziune) cu o putere sonoră de 110 dB.

Tehnologia de Hikvision a asigură o transmitere fiabilă, iar nivelul de protecție IP65 îl face potrivit pentru orice condiții meteorologice.

Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play, vă permit să primiți notificări de la alarmă și să vizualizați în timp real camerele, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Reducerile de primăvară!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.