Consiliere gratuită: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024

Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizare

Posibilitatea de a plăti lunar pentru sistemul de alarmă și contractul de monitorizare   |   Oferta este valabilă și pentru sistemele de supraveghere video.

IQ Security va personaliza sistemul de alarmă și va alege firma de pază pentru monitorizare dintr-un portofoliu de peste 10 colaboratori direcți

Puteți încheia un abonament și fără a include monitorizarea.

Colaborăm cu peste 10 firme de pază, astfel vă putem concepe  oferta ideală dumneavoastră pentru monitorizarea sistemului de alarmă.

IQ Security se va ocupa de instalarea sistemului de alarmă și se va asigura ca totul funcționează în parametrii optimi pe toată perioada contractului. Ne vom obliga să asigurăm mentenanță periodică a sistemului, pentru ca dumneavoastră să fiți permanent în siguranță.

Pentru mai multe detalii vizualizați prezentarea de mai jos sau contactați-ne.

Notă: Abonamentul pentru monitorizare se încheie separat direct la recomandarea IQ Security. Oferta este valabilă în limita unor termeni și condiții. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Cum vă alcătuim oferta

Sunt trei pași simpli pe care-i vom parcurge pentru a vă alcătui oferta potrivită dumneavoastră:

1. Potrivim configurația sistemul de alarmă

Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizare

2. Alegem firma de pază ideală

Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizare

3. Trimitem oferta către dumneavoastră

Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizare

Pot adăuga și un sistem de supraveghere video ?

Desigur. Putem încheia un abonament lunar ce include sistemul de alarmă și sistemul de supraveghere video. Puteți adăuga orice alt serviciu sau produs oferit de IQ Security în abonament, fără restricție, cum ar fi sistemele de interfonie, control acces și automatizare, proiect tehnic, etc. .

 

Avantajele unui abonament lunar pentru sistemul de securitate

Abonamentul vă oferă un avantaj major față de simpla achiziționarea în rate a unui sistem de alarmă. În abonament sunt incluse servicii precum monitorizarea și mentenanța sistemului iar IQ Security vă oferă posibilitatea actualizarii echipamentelor oricând puteți îmbunătății eficiența lor.

Spre exemplu putem încheia un abonament ce include actualizarea echipamentelor anual, pentru ca dumneavoastră să benificiați de protecție maximă cu cele mai noi tehnologii.

Este mai ieftin. Prin încheierea unui abonament la IQ Security beneficiați de prețuri reduse la serviciile adiacente sistemelor de securitate și reduceri la echipamentele actualizate.

Configurația potrivită pentru sistemul de alarmă

Vă vom oferi configurația ideală a sistemului de alarmă pentru spațiul dumneavoastră. Indiferent că aveți nevoie de un sistem de alarmă pentru casă, apartament, protecția unui spațiu de depozitare, a unei clădiri de birouri, club, magazin, teren, șantier, etc., noi suntem entuziaști să vă conturăm cea mai bună alegere în materie de echipamente și tehnică. 

Avem experiența instalării a sute de sisteme de alarmă și în egală măsură, clienți ce au încheiat un contract de mentenanță a acestora cu noi!

Abonamentul lunar va include mentenanța periodică a echipamentelor (obligatorie pentru afaceri), așa că nu trebuie să vă faceți griji.  Pentru mai multe detalii puteți vizita link-ul: mentenanță sisteme de securitate.   Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizareTehnicul IQ Security va avea grijă să aleagă echipamentul potrivit în situația prezentată, acesta putând include:  senzori de mișcare imuni la animale, bariere infrarosu, detector geam spart, senzori pentru ferestre, senzori de mediu (incendiu, inundații, etc.) .

De asemenea, puteți alege o unitate centrală wireless (fără fir) pentru a vă scuti de un deranj suplimentar, senzorii de alarmă neavand nevoie de cablu pentru conexiune în acest caz.

Alegera firmei de pază pentru monitorizare

Sistemul de alarmă va fi conectat în permanență cu firma de pază din apropierea dumneavoastră, astfel intervențiile se vor realiza rapid, agenții putând imobiliza infractorii de îndată.

Algorimul de selecție a firmei de pază pentru monitorizarea sistemului de alarmă este simplu: ne asigurăm ca respectivii au un punct de lucru cât mai apropiat de dumneavoastră pentru a facilita fluiditatea intervenției; negociem cu aceștia pentru a vă face o ofertă competitivă; alegem cea mai bună ofertă în raport calitate - preț.

Abonament lunar sisteme de alarmă cu monitorizare

În final dumneavoastră benificiați de un serviciu competent, pliat fix pe solicitare, fără a apela individual la fiecare firmă în parte. De asemenea, alături de recomandarea noastră vă putem întocmi și o listă cu ofertele firmelor de pază, pentru a vă putea face această alegere singur.Firme partenere: Securitex, Guard One, Cyber Security, Black Team Escort, Creative Security, Tiger Security, RPG Security,GGS, GIP EST, Romguard Security, Nei Guard, Romania Security Systems. Încheiem colaborări constant cu firme noi.Dacă doriți și alte servicii, puteți vizualiza paginile: prezentare firme de pazăfirme de pază, monitorizare și intervenție rapidă, pază cu agent.

Sintetizarea ofertei și prezentarea acesteia

În final sintetizăm toate datele și vă prezentăm echipamentele, firmele de pază și serviciile adiacente pe care le alegeți. Dumneavoastră trebuie doar să luați la cunoștință prețul și să semnați contractul pentru abonamentul lunar la sistemul de alarmă, monitorizare și eventual un sistem adiacent ales (ex. sistem supraveghere video). 

Facem tot posibilul să vă oferim o experiență cât mai plăcută, simplă și rapidă.

Puncte cheie ale încheierii unui contract cu IQ Security

- Lucrăm cu propria echipă tehnică, astfel vă putem livra direct cea mai bună experiență în întreținerea sistemelor de securitate;

- Suntem în contact cu diverse tipuri de echipamente, atât de generație nouă cât și cele ieșite de pe piață, putând asigura corectitudinea funcționării unei plaje mari de sisteme de securitate;

- În cazul unei urgențe, vă trimitem un tehnician aflat în apropierea zonei în care se semnalează problema;

- Lucrați cu o firmă autorizată în în instalarea, modificarea și întreținerea sistemelor electronice de securitate (vedeți licența de funcționare);

- Experiență vastă a membrilor echipei IQ Security cu domeniul securității, de peste 10 ani;

- O echipă tehnică bine instruită, capabilă să rezolve rapid orice problemă aparută sau să prevină posibilele erori de bună funcționare;

- Vă putem manageria integral securitatea asociației dumneavoastră, de la sistemul de securitate, întocmirea proiectelor tehnice și a evaluării de risc la securitatea fizică, până la agenți de pază (vedeți mai mult);

- Vă putem actualiza sistemul cu echipamente noi la prețuri promoționale oferite de către IQ Security;

Doresc încheierea unui abonament cu IQ Security

În acest sens ne puteți contacta utilizând formularul de contact de mai jos sau la unul din numerele de telefon: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337, astfel încât să vă facem o ofertă avantajoasă, în conformitate cu serviciile dorite de dumneavoastră.

Reducerile toamnei
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.