Sistem de alarmă cu 10 senzori fără fir, sirenă de exterior, tastatură cu butoane iluminate și comunicator GSM ce permite conectarea la firma de pază și notificare Paradox PA-MG-GSM-SE-110 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Sistem de alarmă cu 10 senzori fără fir, sirenă de exterior, tastatură cu butoane iluminate și comunicator GSM ce permite conectarea la firma de pază și notificare Paradox PA-MG-GSM-SE-110

5539lei cu TVAÎn rate, de la 373 lei pe lună, persoane fizice

-5%
alarma_paradox_wifi_sirena_exterior_comunicator_gsm_senzori_10

Sistem de alarmă cu 10 senzori fără fir, sirenă de exterior, tastatură cu butoane iluminate și comunicator GSM ce permite conectarea la firma de pază și notificare Paradox PA-MG-GSM-SE-110

5539lei cu TVAÎn rate, de la 373 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

 • Centrală Magellan, fără fir, cu până la 32 zone;
 • 10 senzori de mișcare, cu acumulatori, fără fir;
 • Comunicator GSM, pentru notificare și firma de pază;
 • Sirenă de exterior, cablată;
 • Tastatură cu butoane iluminate, cablată;
 • Cutie cu alimentator pentru centrală;
 • Acumulator pentru centrală și sirenă;

Echipamente opționale *:

 • Sirenă de interior, cablată;
 • Contact magnetic ușă sau geam, fără fir;
 • Alte tipuri de detectoare, e.g.: geam spart;
 • Telecomandă alarmă, armare, dezarmare criptată, 4 butoane;
 • Buton de panică;

* nu sunt incluse în prețul afișat.

Cablul pentru sirenă și tastatură, cât și canalul aferent, nu sunt incluse în preț.

Beneficiezi de o reducere dacă alegi și firma de pază prin IQ BROKER! Alege firma de pază cu IQ BROKER și ai reducere!
Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Magellan este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes ce suportă până la 32 zone. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Funcțiile suplimentare și avansate ale centralei, permit conexiunea cu senzorii precum HD88 ce includ și cameră de supraveghere, extinderea cu modul internet, controlul cu telecomanda de la distanță, sirenă wireless și alte diverse protocoale de comunicație GSM sau IP.

Detectorul de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless.

Imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu. Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alcaline este de appx. 2 ani.

Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.

Acoperă o distanță de 11x11m și până la 15m pentru razele centrale cu unghi de 88.5°, iar transmisia se poate realiza până la 70 de metri.

Tastatura Paradox de tip clasic este un dispozitiv de control și interacțiune cu sistemul de alarmă Paradox Spectra. Aceasta oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să activeze și dezactiveze sistemul de alarmă, să controleze diverse funcții de securitate și să primească notificări despre evenimente importante. Tastatura este dotată cu taste iluminate pentru o utilizare confortabilă și o vizualizare clară a informațiilor. Cu un design clasic și funcționalitate extinsă, tastatura completează sistemul Paradox Spectra, asigurând o gestionare simplă și eficientă a securității.

Dispune de modul StayD de la Paradox, așa încât vă permite flexibilitate în armare, dezarmare și vizualizarea informațiilor prin intermediul iluminării tastelor în mod interactiv.

Sirena de exterior va alerta atât vecinii cât și pe dumneavoastră atunci când un intrus pătrunde în interiorul locației.

Are o rată flash de 120 per minut și un ton unic, cu un nivel sonor de 120db/1m.

Carcasa este fabricată din plastic ABS rezistent la șocuri, intemperii și UV.

Comunicator GPRS Paradox PCS 250GCu comunicatorul GPRS Paradox, securitatea este la îndemâna ta. Acest dispozitiv inovator asigură monitorizarea și controlul sistemelor de alarmă Paradox de la distanță, folosind comunicarea GPRS rapidă și sigură. Oferă o soluție de raportare fiabilă între locația monitorizată și stația de monitorizare, folosind rețeaua mobilă.

Designul contemporan și tehnologia avansată fac din acest comunicator GPRS un partener de încredere pentru protejarea obiectivelor tale, funcționând independent sau ca rezervă pentru comunicarea prin linie telefonica fixă. Securitatea și conectivitatea sunt la cel mai înalt nivel, iar redundanța prin dublarea providerilor GSM garantează disponibilitatea constantă. Simplu și eficient, prin SMS.

Telecomanda cu 4 butoane, funcție de armare, dezarmare și 5 acțiuni programabile.

Dezarmare criptată, securizată. Funcționează până la 45 metri. Vă conferă manevrabilitate și confort în utilizarea sistemului de alarmă.

Accesorii opționale

Comunicatorul IP vă permite să monitorizați centrala antiefracție prin intermediul internetului, astfel nu doar că puteți primii notificări în prealabil și alarmă pe telefon, dar puteți dispune și de funcții suplimentare asupra centralei. De asemeni, modulul vă va permite să comunicați cu firma de pază în situația în care alarma se declanșează.

Pentru că securitatea datelor este o prioritate, modulul utilizează o encriptare de 128 biți, ceea ce vă asigură că datele nu pot fi citite de persoane neautorizate.

Sistem de alarmă Wireless cu senzor de mișcare wireless și modul IP Paradox OF-P2-IP-W
Sirena este dotată cu un sistem de iluminare super luminos, care emite un semnal vizual puternic atunci când este activată și asigură vizibilitate excelentă.Carcasa sirenei e fabricată dintr-un material foarte rezistent și durabil, care poate încasa uzura și impactul fizic.

Această sirenă este ideală pentru utilizarea într-un sistem de securitate în interiorul unei clădiri sau a unei locuințe, unde poate fi folosită pentru a atrage atenția în cazul unei situații de urgență sau a unei alarme.

Contact magnetic radio cu dimensiuni reduse vă permite să identificați o deschidere fără autorizație a ușilor sau geamurilor.

Durata de viața a bateriei lungă, între 1 și 5 ani.

Contact magnetic radio (wireless) miniatura Paradox DCT2 - CumpărOk
Paradox BlueEye, o aplicație modernizată compatibilă cu sistemele Paradox, vă oferă o interfață mai modernă și plăcută pentru a vă gestiona alarma și de a primi notificări sau alerte.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.