Consiliere gratuită: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Politica de confidențialitate și procesare a datelor personale


În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, IQ Security are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

IQ Security se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului iqsecurity.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12)
dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
dreptul de opozitie (art.15);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de IQ Security în conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa de email: contact@iqsecurity.ro .

Scopul colectarii datelor

Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, IQ Security le poate utiliza în urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica în alt fel:

pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat în sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
informatii despre promotii prin telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele IQ Security sau ale firmelor partenere;

IQ Security poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale IQ Security si ale site-ului iqsecurity.ro; actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când IQ Security este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul iqsecurity.ro implica: efectuare contactarii prin iqsecurity.ro sau prin terti parte, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

IQ Security poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în urmatoarele scopuri:

realizarii de rapoarte / analize;
realizarii de informari în scopuri proprii;
publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de IQ Security

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie” ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face Site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele dvs. în materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa întelegem cum utilizeaza oamenii Site-ul si pentru a ne ajuta sa îmbunatatim structura si continutul lui, excluzând indentificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil (smartphone, tableta).

În cazul în care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci când vizitati Site-ul IQ Security.

Daca utilizati mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât sa corespunda preferintelor dumneavoastra de cookie.

Acest site foloseste tehnologie de profilare anonima a traficului

Pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor sai, acest website se foloseste de tehnologiile Google Analytics si Facebook Pixel de profilare anonima a traficului web. În acest fel, interactiunile dvs. de pe unele site-uri sunt colectate si analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor si reclamelor pe care le vedeti online.

Sistemul este 100% anonim si nu contine nici o informatie care va poate identifica personal.

Sună