Camere de supraveghere exterior în 2023 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Camere de supraveghere exterior în 2023

În ultimii ani, camerele de supraveghere au devenit o prezență tot mai comună în viața noastră cotidiană. Deși inițial aceste dispozitive erau utilizate exclusiv în spațiile interioare pentru a preveni furturile și a proteja proprietatea, în prezent sunt utilizate într-o gamă largă de domenii, inclusiv supravegherea traficului rutier, monitorizarea animalelor sălbatice, detectarea incendiilor și multe altele. Cu toate acestea, o mare parte a camerele de supraveghere sunt utilizate în exterior, în scopul de a preveni furturile, vandalismul sau a proteja clădirile și spațiile publice.

În 2023, camerele de supraveghere exterioare sunt mai avansate și mai performante decât oricând. Cu tehnologia în continuă evoluție, aceste dispozitive dispun de caracteristici a ultimei generații care le face mai utile și mai eficiente în scopul lor.

Prima caracteristică care va defini camerele de supraveghere exterioare din 2023 va fi calitatea imaginii. În prezent, multe dintre aceste dispozitive sunt capabile să captureze imagini de înaltă definiție (HD), dar în 2023, acestea sunt dotate cu rezoluții de până la 4K sau chiar 8K. Îmbunătățire semnificativă a calității imaginii face posibilă identificarea mult mai precisă a infractorilor și a altor activități suspecte.

În plus, camerele de supraveghere sunt mai inteligente și capabile să ofere mai multe informații, precum și dotate cu algoritmi de învățare automată, care permit identificarea automată a diferitelor obiecte și activități din imagini, ceea ce este util în cazul monitorizării traficului sau în supravegherea animalelor sălbatice. De asemenea, acestea pot fi capabile să furnizeze analize în timp real și să emită alerte automate atunci când detectează activități suspecte, pătrunderea în zone restricționate sau identificarea umană neautorizată.

Producătorii de dispozitive acordă o atenție deosebită designului și esteticii, astfel încât aceste dispozitive să se integreze perfect în mediul înconjurător și să nu afecteze aspectul clădirilor sau spațiilor publice.

Exemple de camere video actuale

Camerele de la Hikvision sau Dahua, de exterior, sunt dotate cu funcții inteligente pentru detecție, cât și îmbunătățirea imaginii și culorii, cât și a vizibilității pe timp de noapte.

Spre exemplu, camerele PTZ de la Hikvision, pe lângă posibilitatea controlării și vizualizării de la distanță, oferă și o manevrabilitate mai mare, prin zoom și mișcări motorizate, astfel o puteți îndrepta spre ținta dorită a fi urmărită, sau poate urmării automat obiective vizate, clar.

Indiferent de ce cameră de supraveghere alegi, IQ Security îți stă mereu la dispoziție cu o ofertă personalizată și instalare:

IQ Security reprezintă unul din liderii în montajul sistemelor de securitate din București și Ilfov. Vă oferă, de asemenea, asistență și servicii conexe, precum alcătuirea unui plan de evaluare la risc sau contractarea unei firme de pază și, cel mai important, contract de mentenanță obligatoriu în cazul sistemelor de securitate.

Articole similare

Email Sună WhatsApp

Reducerile de primăvară!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.