Camerele Jortan vs camerele profesionale: Merită banii Jortan? - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Camere de supraveghere Jortan versus camere profesionale: merită să cumperi Jortan?

În timp ce camerele Jortan și alte camere ieftine pot părea atrăgătoare din punct de vedere financiar, acestea pot veni cu compromisuri semnificative în ceea ce privește calitatea și performanța. Când vine vorba de securitatea dvs., investiția în camere profesionale de la producători de încredere este adesea cea mai înțeleaptă alegere. Vedeți ce diferențe semnificative pot fi, mai jos.

Am nevoie de instalare pentru camerele Jortan. Contactați-ne pentru montaj.

Conexiune și fiabilitatea în înregistrare

Un aspect esențial este fiabilitatea conexiunii și a înregistrării camerei, deoarece nimeni nu dorește să piardă date importante de supraveghere.

 • Camerele profesionale: Aceste camere sunt concepute pentru a oferi o conexiune stabilă și înregistrare continuă. Ele sunt dezvoltate și testate pentru a se asigura că nu există probleme de întrerupere a înregistrării sau semnalului. Acest aspect este esențial pentru menținerea unui nivel înalt de securitate.
 • Camerele Jortan: Camerele de calitate mai scăzută, cum ar fi cele de la Jortan, pot avea probleme frecvente de conexiune și întreruperi ale înregistrării. Acestea pot deveni o sursă de frustrare și pot compromite securitatea, deoarece evenimentele importante pot fi pierdute sau neînregistrate. De asemeni, lipsa unui DVR sau NVR face pierderea înregistrărilor ușoară, dacă camera este distrusă sau furată.

Carcasa și protecție împotriva intemperiilor și vremi

Unul dintre aspectele de bază care diferențiază camerele de supraveghere Jortan de camerele profesionale este calitatea carcasei și nivelul de protecție împotriva intemperiilor vremii.

 • Camerele profesionale: Aceste camere sunt adesea echipate cu carcase din aluminiu sau aliaje rezistente, care oferă o protecție robustă împotriva factorilor de mediu. De asemenea, ele sunt certificate IP67, ceea ce înseamnă că sunt complet protejate împotriva prafului și pot rezista la imersie temporară în apă. Unele camere profesionale pot fi, de asemenea, certificate cu grad K10, ceea ce le conferă rezistență antivandal.
 • Camerele Jortan: În general, camerele Jortan nu oferă același nivel de protecție împotriva intemperiilor vremii. Carcasele lor pot fi mai puțin robuste și certificarea IP67 nu există, la fel și protecția antivandal. Aceasta poate limita amplasarea și durabilitatea acestor camere în condiții dificile de mediu.

Calitatea imaginii și a lentilei

Un aspect foarte important când aveți nevoie să identificați detalii, calitatea imaginii se poate diminua în timp dacă lentila nu este de calitate și suferă deformări aduse de căldură sau îngălbenire de la razele UV. Camerele profesionale au un tratament special asupra lentilei. De asemeni, alte aspecte:

 • Rezoluție limitată la 2 MP: Rezoluția de 2 MP 1080P – FULL HD, chiar dacă suficientă atunci când vine în combinație cu o lentilă de calitate, nu ajută gama de camere ieftine din cauza faptului că se pierd multe detalii de la încețoșarea lentilei, așa că pe o cameră ieftină ideal ar fi să căutați o rezoluție cât mai mare.
 • Probleme de viziune noaptea: Camerele profesionale dispun de tehnologia WDR pe lângă infraroșu care chiar funcționează în specificații, spre e.g. 30 metri interior sau 80 metri exterior. Chiar dacă camerele Jortan menționează prezența infraroșului, lipsa tehnologiei de îmbunătățire a imaginii și ledurile de calitate slabă fac iluminarea nocturnă nu foarte bună.

Ce spun cumpărătorii despre Jortan

O parte dintre cumpărătorii camerelor Jortan au devenit instant nemulțumiți. Printre motivele enumerate amintim calitatea îndoielnică. Iată câteva dintre aspectele negative menționate în recenziile unor utilizatori:

 • Înregistrare sacadată: Un utilizator menționează că înregistrarea video este sacadată, ceea ce poate afecta capacitatea camerei de a captura evenimente importante cu precizie.
 • Plată pentru stocare în cloud: Se pare că trebuie să plătiți pentru stocarea în cloud pentru a accesa înregistrările, ceea ce poate ridica costurile în timp.
 • Probleme de conectivitate: Alți utilizatori au raportat probleme legate de conectivitate, cu semnal WiFi slab sau chiar pierderea conexiunii după un timp scurt.
 • Dificultăți în configurare: Unele persoane au avut dificultăți în configurarea camerei pentru conectarea la WiFi și la aplicație, cu toate că au urmat instrucțiunile furnizate.
 • Calitatea materialelor: Alimentatorul și calitatea carcasei au fost criticate pentru aspectul fragil și ieftin, sugerând necesitatea unui alimentator mai robust și a unei protecții mai bune împotriva intemperiilor.

Consideră o alegere din gama profesională

Dacă dorești sisteme de supraveghere profesionale cu tot cu instalarea inclusă, vezi oferta IQ Security sau utilizează chestionarul pentru configurare.

Alegerea între camerele de supraveghere Jortan și camerele profesionale este o decizie crucială pentru asigurarea securității și a eficienței sistemului dvs. de supraveghere. Camerele profesionale, cu carcase rezistente și protecție împotriva intemperiilor vremii, oferă o fiabilitate superioară în înregistrare și conexiune, precum și o mai mare durabilitate în medii variate. Camerele profesionale, de obicei, evită multe dintre problemele enumerate de utilizatori, oferind o experiență mai fiabilă și de încredere.

IQ Security reprezintă unul din liderii în montajul sistemelor de securitate din București și Ilfov. Vă oferă, de asemenea, asistență și servicii conexe, precum alcătuirea unui plan de evaluare la risc sau contractarea unei firme de pază și, cel mai important, contract de mentenanță obligatoriu în cazul sistemelor de securitate.

Articole similare

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.