Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces Longse - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces Longse

Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces Longse

Solicită oferta

Specificatii pe scurt:

  • Recunoaștere facială între 0.5-1.3 metrii;
  • Acuratețe de detecție +- 0.3 grade Celsius;
  • Detectează temperatura în timp real;
  • Identifică purtarea măștii;
  • Controlează și oprește accesul;
  • Instrucțiuni cu voce;
  • Alarmă automată la temperatură;
  • Prag setabil pentru temperatură.
Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces LongseSistemul Longse detectează automat temperatura individului de la o distanță de 0.5 – 1.3 metrii respectiv dacă acesta poartă mască și comunică vocal dacă condițiile nu sunt îndeplinite, adică are o temperatură prea mare sau / și nu poartă mască.

De asemeni, produsul poate produce și o alarmă sonoră.

Dispozitivul are posibilitatea de a controla accesul utilizând internetul sau un releu, astfel dacă o persoană nu se încadrează în cerințe puteți bloca calea de acces.Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces Longse
Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces LongseProdusul, din punct de vedere estetic, se potrivește în majoritatea contextelor, acoperit cu aluminiu și un ecran ce duce mai degraba a tabletă.

Rezistența la apă dată de certificarea IP65 îl face util și în exterior.

Vezi specificații complete

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Termoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces LongseTermoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces LongseTermoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces LongseTermoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces LongseTermoscaner non-contact cu citirea temperaturii în timp real și alarmă automată, detecție mască și control acces Longse

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.