Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1

Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1

Solicită oferta

Detalii scurte stație:

  • Mufă Type 1
  • Putere maximă 22 KW
  • LED încărcare
  • Alimentare 380V, 32A, 50Hz
  • Protecție IP55, antivandal IK10
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1Înălțimea perfectă a stâlpului vă permite să accesați cablul de încărcare fără să vă aplecați după acesta, stația rămânând compactă dar puternică.
Încărcare rapidă. Cu o putere maximă de 22 KW, stația de încărcare vă poate încărca mașina electrică rapid, în doar două ore pentru o mașină cu capacitatea de 44 KW.Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1
Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1Construcție simplă și rezitentă. Carcasă din aluminiu și stâlp metalic. Se poate instala ușor în curtea casei sau într-o parcare.

Afișajul este simplu, perfect pentru persoanele ce nu doresc să își bată capul cu informații suplimentare. Doar conectezi cablul și funcționează.

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1Stație de încărcare mașină electrică trifazată, 22KW, montaj stativ, mufă type 1

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.