Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
-451lei
Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG

Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG

1799lei cu TVA

Kit format din:

  • Centrala Paradox Magellan MG Wireless cu posibilitate de extindere;
  • Tastatură cu fir;
  • Sirenă de exterior cu fir;
  • Senzor de prezență wireless, cu acumulatori;
  • Cablu efracție și canal aferent;
  • Comunicator GSM – SMS;
  • Compatibilă cu firma de pază;

Monitorizare și intervenție rapidă de la 90 lei pe lună.

5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Intervenție rapidă la alarmă: de îndată ce alarma se declanșează, firma de pază primește o înștiințare despre faptă și astfel se va deplasa în cel mai scurt timp posibil către dumneavoastră.

Pachetele cu monitorizare pot fi achiziționate prin IQ Broker, un serviciu oferit de noi și vă garantează cea mai bună ofertă din peste 10 firme de pază partenere.

Vedeți detalii suplimentare despre firmele de pază.

Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG

Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG

mg5000_v202

Magellan MG50xx este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Centrală radio cu 32 de zone radio (2 intrări cablate), 2 partiții, 32 utilizatori, max 32 telecomenzi, include și cutie metalică echipată cu traf 30VA și siguranța.

K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de închidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind făcută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.
k10v
pmd2p_front_bigSenzorul de mișcare Pro PMD2P  este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.
Sistemul pregătit pentru firma de pază prin comunicatorul GSM. Acesta trimite automat mesaje SMS către firma de pază atunci când are loc un impediment ca dumneavoastră să primiți asistență în cel mai scurt timp.Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WGSistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WGSistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WGSistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WGSistem de alarmă wireless GSM compatibil firmă de pază, cu sirenă de exterior PA-O3-WG

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.