Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2

Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2

Solicită oferta

Detalii scurte stație:

  • Mufă Type 2
  • Card acces RFID
  • Putere maximă 7KW
  • Alimentare 220V, 32A, 50Hz
  • Priză de conexiune pentru adaptor
  • Protecție IP66
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Tehnologia RFID vă permite limitarea accesului utilizând cartele de contact, potrivit în aplicații business sau pentru a permite utilizarea stației doar de către anumite persoane (e.g. clienți, angajați, etc.).Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2
Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2Dimensiunea potrivită pentru viața de zi cu zi. Conectorul tip priză vă permite sa utilizați adaptorul potrivit mașinii electrice de care dispuneți.

Stația nu ocupă mult, astfel poate fi instalată chiar și acolo unde spațiul este redus.

Cu o putere maximă de 7KW, stația de încărcare este ideală pentru o mașină hibrid, ce necesită o putere mai mică a stației de încărcare sau pentru încărcarea pe timp de noapte a unei mașini electrice.Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2
Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2Display și placă inteligentă. Stația e construită inteligent pentru a fi cât mai compactă. Controlul energiei se realizează utilizând componente de ultimă generație.

Stația afișează parametrii sarcinii pe LCD-ul integrat, astfel vedeți în orice moment consumul de electricitate.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2Stație de încărcare mașină electrică monofazată, 7KW, montaj perete, RFID, priză type 2

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.