Sistem video IP exterior cu 8 camere PTZ, QHD 4 MP, complet, infraroșu 50 metri, NVR cu funcții inteligente de detecție, HDD 2 TB Hikvision SVH-E-PTZ-IP-4-08 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Sistem video IP exterior cu 8 camere PTZ, QHD 4 MP, complet, infraroșu 50 metri, NVR cu funcții inteligente de detecție, HDD 2 TB Hikvision SVH-E-PTZ-IP-4-08

9496lei cu TVAÎn rate, de la 607 lei pe lună, persoane fizice

IP_exterior_PTZ_8_camere_4MP_hikvision

Sistem video IP exterior cu 8 camere PTZ, QHD 4 MP, complet, infraroșu 50 metri, NVR cu funcții inteligente de detecție, HDD 2 TB Hikvision SVH-E-PTZ-IP-4-08

9496lei cu TVAÎn rate, de la 607 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

  • NVR cu 8 canale IP, PoE QHD 4 MP;
  • 8 camere PTZ IP de 4 MP, IR 50 m *;
  • HDD de 2 TB;
  • Accesorii pentru montaj;

* camere PTZ – zoom și rotație motorizată.

Taxate suplimentar:

  • Cablu camere și / sau de alimentare *;
  • Canal pentru cablu;

* la sistemele IP alimentarea se poate realiza printr-un singur cablu, același cu cel de date.

Prețul cablului este de 5 lei / ml iar canalul alți 5 lei / ml.
Mărțișor sigur!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-5% extra la orice combinație alarmă + video
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Sistemele IP sunt mai robuste pentru că alimentarea separată a camerelor și video balunele nu mai sunt necesare, astfel există mai puține componente în sistem ce se pot strica, camerele fiind alimentate prin intermediul PoE de la un switch sau direct din NVR.

2Cu o experiență de peste un deceniu în producția de echipamente de supraveghere video, Hikvision se mândrește cu NVR-ul lor, un dispozitiv fiabil și performant.

Beneficiază de compresia H265+, cea mai recentă tehnologie, permițând înregistrări pe perioade mai lungi de timp fără a compromite calitatea imaginii, caracteristica de suprascriere a imaginilor vechi fiind folosită mai rar.

NVR-ul Hikvision oferă și flexibilitate, cu posibilitatea de a ajusta rezoluția de înregistrare mai mare de 4 MP, în funcție de versiune, astfel pot fi adăugate și camere cu o fidelitate superioară.

De asemenea, funcțiile avansate de detecție a zonei alarmante te ajută să fii alertat atunci când se detectează mișcare sau dacă este încălcată o zonă setată prin intermediul meniului.

De regulă, NVR-urile Hikvision asigură conectivitate prin porturile LAN, USB, HDMI sau VGA și SATA, iar alimentarea se realizează la 12V.

Sistemul PTZ permite rotirea camerei și zoom direct din NVR, respectiv automatizarea anumitor funcții de rotație, așa încât puteți urmării obiectivele de interes și controla de la distanță orientarea camerei.

Camera IP Hikvision vă permite să înregistrați la o calitate bună a imaginii, fără fire și conexiuni complexe, astfel fiabilitatea sistemului crește. Camerele IP Hikvision sunt alimentate direct prin cablul de legătură cu NVR-ul prin PoE, astfel nu mai e nevoie de alimentare, fire și prize separate.

Camerele permit înregistrarea la rezoluție 4 MP QHD și asigură o vizualizare clară și noaptea datorită sistemului infraroșu ce bate până la 50 metri. Compresia H.265+ oferă o transmisie eficientă a datelor, micșorând și mărimea fișierelor video, în timp ce WDR-ul de 120dB adaugă o expunere echilibrată a imaginilor. Camerele poate fi alimentată prin intermediul unei surse de 12V DC sau PoE.

Lentila varifocală 2.8mm-12mm cu zoom motorizat permite vederea subiectelor atât de aproape, cât și o privire generală asupra scenei.

Dispune de slot pentru carduri microSD cu capacitate maxima de 256 GB, astfel puteți avea backup și direct în cameră.

Variantă cu microfon încorporat, ce vă permite să auziți și sunetele pe înregistrare.

Protecția IP67 vă garantează rezistența la vânt, apă, ploaie, praf, iar temperatura de operare cuprinsă între -30 °C și 60 °C vă garantează funcționarea în orice condiții.

 

 

mediaIamge

Prin tehnologia Motion Detection a Hikvision NVR-ul dispune de funcția de detectarea a intrării într-o regiune virtuală predefinită a persoanelor, vehiculelor sau a altor obiecte iar anumite acțiuni pot fi efectuate la declanșarea alarmei de detecție.

Printre funcții se numără: ieșire din regiune, bagaje nesupravegheate, dispariție obiect, intensitate audio diferită, alarmă PIR, detectare defocalizare și modificare de scenă.

Desigur, funcțiile inteligente VCA – Smart Events ale NVR-urilor Hikvision vă permit și căutarea facială sau în funcție de evenimentele detectate, numere de înmatriculare, astfel puteți naviga mai ușor prin fișiere.

Vă rugăm să menționați dacă aveți nevoie de o anumită funcție, întrucât pot exista diferențe în funcție de modelul NVR-ului și camerelor.

Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play vă permit să vizualizați în timp real camerele, să primiți alerte și notificări, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Mărțișor sigur!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.