Sistem video IP de interior și / sau exterior cu 4 camere de 4 MP QHD, complet, infraroșu 30 metri, NVR inteligent, HDD 1 TB Hikvision SVDH-IE-4M-I30-IP-104 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Sistem video IP de interior și / sau exterior cu 4 camere de 4 MP QHD, complet, infraroșu 30 metri, NVR inteligent, HDD 1 TB Hikvision SVDH-IE-4M-I30-IP-104

2902lei cu TVAÎn rate, de la 196 lei pe lună, persoane fizice

-5%
sistem_supraveghere_video_hikvision_de_interior_si_exterior_4MP_PoE_4x-QHD

Sistem video IP de interior și / sau exterior cu 4 camere de 4 MP QHD, complet, infraroșu 30 metri, NVR inteligent, HDD 1 TB Hikvision SVDH-IE-4M-I30-IP-104

2902lei cu TVAÎn rate, de la 196 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

  • NVR cu 4 canale IP PoE de 4 MP;
  • 4 camere IP de 4 MP QHD, IR 30 m *;
  • HDD 1 TB;
  • Accesorii pentru montaj;

* în orice combinație, dome de interior, bullet de exterior.

Taxate suplimentar:

  • Cablu camere și / sau de alimentare *;
  • Canal pentru cablu;

* la sistemele IP alimentarea se poate realiza printr-un singur cablu, același cu cel de date.

Prețul cablului este de 5 lei / ml iar canalul alți 5 lei / ml.
Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Sistemele IP sunt mai robuste pentru că alimentarea separată a camerelor și video balunele nu mai sunt necesare, astfel există mai puține componente în sistem ce se pot strica, camerele fiind alimentate prin intermediul PoE de la un switch sau direct din NVR. Sistemele Hikvision sunt unele de top în domeniul capturii video.

Alimentarea PoE este o tehnologie care permite transmiterea simultană a datelor și a energiei electrice printr-un singur cablu Ethernet. Aceasta este folosită frecvent în sistemele de supraveghere video și în rețelele de comunicații pentru a alimenta dispozitivele, cum ar fi camerele de supraveghere și alte echipamente de rețea, direct prin cablul Ethernet, fără a fi necesară o sursă de alimentare electrică suplimentară. Acest lucru simplifică instalarea și reduce costurile, mai ales în locațiile în care accesul la prize de curent este limitat sau costisitor.
Cu o experiență de peste un deceniu în producția de echipamente de supraveghere video, Hikvision se mândrește cu NVR-ul lor, un dispozitiv fiabil și performant.

Acest NVR dispune de porturi PoE integrate, așa încât nu e necesar un switch PoE separat.

Beneficiază de compresia H265+, cea mai recentă tehnologie, permițând înregistrări pe perioade mai lungi de timp fără a compromite calitatea imaginii, caracteristica de suprascriere a imaginilor vechi fiind folosită mai rar.

NVR-ul Hikvision oferă și flexibilitate, cu posibilitatea de a ajusta rezoluția de înregistrare în funcție de versiune și camere, astfel pot fi adăugate și camere cu o fidelitate superioară.

De asemenea, funcțiile avansate de detecție a zonei alarmante te ajută să fii alertat atunci când se detectează mișcare sau dacă este încălcată o zonă setată prin intermediul meniului.

De regulă, NVR-urile Hikvision asigură conectivitate prin porturile LAN, USB, HDMI sau VGA și SATA.

Mai multe funcții inteligente pot fi disponibile, precum detecția numărului de înmatriculare sau a feței, depinzând de versiunea NVR. Vă rugăm să menționați dacă aveți nevoie de ceva caracteristic pentru a vă implementa o soluție optimă.

Camera IP Hikvision, cu rezoluție de 4 MP QHD, este partenerul perfect pentru a-ți asigura securitatea și pentru a-ți păzi valorile prețioase, la un preț accesibil și cu o fiabilitate ridicată.

Rezoluția de 4 MP QHD este de două ori mai mare față de cea a camerelor 2 MP FULL HD, așa încât capturați mai multe detalii.

Lentilă fixă de 2.8mm, această cameră îți oferă o imagine clară și detaliată a oricărui loc pe care dorești să-l supraveghezi, întrucât permite un unghi suficient de larg pentru vizualizare.

Camera dispune de adaptare inteligentă la schimbările de lumină, asigurând că nici o imagine importantă nu este pierdută. Funcția de reducere digitală a zgomotului îmbunătățește imagine, permițându-ți să vezi clar și să analizezi detaliile, în timp ce compensarea luminii de fundal face iluminarea mai puternică.

Infraroșul de până la 30 de metri asigură vizualizarea clară și pe timp de noapte.

Prevăzută cu rezistență în condiții meteo nefavorabile, IP67, poate face față cu ușurință ploii, vremii reci și dificile.

O funcție caracteristică camerelor IP o reprezintă PoE, ceea ce înseamnă alimentarea prin intermediul direct al cablului de date, fără a mai fi necesară o sursă separată, chiar dacă, după caz, poate fi alimentată și cu o sursă.

mediaIamge

Prin tehnologia Motion Detection a Hikvision NVR-ul dispune de funcția de detectarea a intrării într-o regiune virtuală predefinită a persoanelor, vehiculelor sau a altor obiecte iar anumite acțiuni pot fi efectuate la declanșarea alarmei de detecție.

Printre funcții se numără: ieșire din regiune, bagaje nesupravegheate, dispariție obiect, intensitate audio diferită, alarmă PIR, detectare defocalizare și modificare de scenă.

Desigur, funcțiile inteligente VCA – Smart Events ale NVR-urilor Hikvision vă permit și căutarea facială sau în funcție de evenimentele detectate, numere de înmatriculare, astfel puteți naviga mai ușor prin fișiere.

Vă rugăm să menționați dacă aveți nevoie de o anumită funcție, întrucât pot exista diferențe în funcție de modelul NVR-ului și camerelor.

Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play vă permit să vizualizați în timp real camerele, să primiți alerte și notificări, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.