Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
sistem_video_ip_8MP_poe_uniview_dome_bullet_cu_nr_cam_14x

Sistem video IP de interior și / sau exterior cu 14 camere de 8 MP QHD, complet, infraroșu 30 metri, NVR, HDD 2 TB Uniview SVUN-IE-8M-I30-IP-114

13650lei cu TVAÎn rate, de la 759 lei pe lună

Kit format din:

 • NVR cu 16 canale IP 8 MP QHD;
 • 14 camere de 8 MP QHD, IR 30 m *;
 • Switch PoE cu 8+8 porturi;
 • HDD 2 TB;
 • Accesorii pentru montaj;

* în orice combinație, dome de interior, bullet de exterior.

Taxate suplimentar:

 • Cablu camere și / sau de alimentare *;
 • Canal pentru cablu;

* la sistemele IP alimentarea se poate realiza printr-un singur cablu, același cu cel de date.

Preț de referință cablu / canal: 4 lei / ml.

Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Alimentarea PoE este o tehnologie care permite transmiterea simultană a datelor și a energiei electrice printr-un singur cablu Ethernet. Aceasta este folosită frecvent în sistemele de supraveghere video și în rețelele de comunicații pentru a alimenta dispozitivele, cum ar fi camerele de supraveghere și alte echipamente de rețea, direct prin cablul Ethernet, fără a fi necesară o sursă de alimentare electrică suplimentară. Acest lucru simplifică instalarea și reduce costurile, mai ales în locațiile în care accesul la prize de curent este limitat sau costisitor.
H.265, este un standard avansat de compresie video. Acesta înlocuiește H.264 și comprimă filmarea video la dimensiuni de fișier mai mici, menținând calitatea. Ideal pentru conținutul de înaltă rezoluție, economisește lățime de bandă și spațiu de stocare în supravegherea video, permițând înregistrarea mai lungă.
Camerele IP Uniview de 8MP 4K oferă imagini de calitate bună și funcționalități esențiale. Tehnologia Smart IR asigură vizibilitatea pe timp de noapte până la 30m. Cu protecție împotriva intemperiilor vremii IP67 și a vandalismului K10 – dome, aceste camere sunt potrivite pentru medii exterioare dificile. Dispun și de reducerea digitală a zgomotului (2D/3D DNR), pentru a îmbunătății calitatea imaginii. Varianta cu lentilă 2.8 mm permite un unghi larg de vizualizare, de peste 110°. Pot fi alimentate prin PoE și permit ajustarea pe 3 axe pentru un montaj ușor.
NVR-ul Uniview reprezintă o soluție avansată pentru stocarea și gestionarea înregistrărilor video în sistemele de supraveghere. Cu un număr adaptat de canale pentru înregistrare până la rezoluția 4K, acest NVR oferă o performanță impresionantă. Beneficiază de compresia Ultra H.265 așa încât economisește lățimea de bandă și spațiul de stocare, făcându-l ideal pentru proiectele de supraveghere exigente. Cu o capacitate de decodare impresionantă, permite redarea fluidă a imaginilor la o calitate excepțională. Include porturi LAN pentru conectarea la internet cât și USB, facilitând conectivitatea și gestionarea datelor. Analiza video avansată, cum ar fi detectarea facială, detectarea intrușilor sau a trecerii unei linii consolidează nivelul de securitate al sistemului. Variantele de 8 și 16 canale includ și detecția numărului de persoane, a densității oamenilor, dispariția obiectelor, detectarea lipsei de focalizare și alte câteva funcții smart suplimentare. Acest NVR este și compatibil cu ONVIF, oferind flexibilitate în integrarea cu o varietate de camere IP compatibile cu acest protocol. Dimensiunile compacte și consumul redus de energie, îl fac potrivit pentru diverse medii de supraveghere.
Switch-ul PoE+ oferă porturi de alimentare prin cablul ethernet, de conexiune la camere. Acesta permite extinderea rețelei și conectarea dispozitivelor PoE la distanțe standard de 100m sau extinse de până la 250m. Protecția împotriva electrostatică, descărcărilor electrice și interferențelor asigură funcționarea stabilă și protejată a rețelei. Au o durată lungă de funcționare și sunt esențiale în implementarea rețelelor PoE pentru supraveghere video și comunicații.
Aplicația EZView de la Uniview îți permite să vezi camerele în timp real, înregistrările și să primești notificări de la funcțiile smart: Vedeți aplicațiile: outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons
IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.


Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.
Email Sună WhatsApp

Toamna suflăm prețurile 🍂

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.