Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
-1199lei
Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP

Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP

2500lei cu TVA

Kit format din:

  • NVR cu 4 canale IP FULL HD, H265+;
  • 4 camere IP FULL HD bullet, exterior de 2MP, 30M IR;
  • HDD de 1TB;
  • 1 Switch PoE cu 4 canale;
  • Mufe necesare;
  • Doză accesorii;

Taxate suplimentar:

  • Cablu camere și / sau de alimentare;
  • Canal pentru cablu;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sistemele IP sunt mai robuste, necesitatea videobalunelor si a alimentarii separate nu mai este necesară, astfel există mai puține componente în sistem ce se pot strica.

Camerele sunt legate direct la switch-ul PoE, care le si alimentează.

2Hikvision are zeci de ani experiență în producția de echipament pentru supravegherea video, astfel NVR-ul Hikvision vă garantează o experiență constantă și corectă, fiabilitate.

Network Video Recorder-ul dispune de minim 4 canale video IP și o compresie a imaginii de tipul H265+, cea mai nouă tehnologie, ce permite înregistrarea pe timpi cu până la 50% mai lungi față de H264, spre exemplu de la o săptămână se trece la 10 zile, fără a pierde calitatea imaginii. După ce capacitatea HDD-ului ajunge la maxim, NVR-ul scrie peste cele mai vechi filmări noile înregistrări.

Dispozitivele Hikvision sunt flexibile, astfel rezoluția de înregistrare a NVR-ului poate fi până la 8 MP adică UHD – 4K, desigur cu camere adecvate.

Funcțiile avansate de detecție a zonelor setate ca alarmă permite alertarea dumneavoastră atunci când se detectează mișcare sau e încălcată o zonă setată prin intermediul meniului.

Camera IP Hikvision vă permite să înregistrați la o calitate bună a imaginii, fără fire și conexiuni complexe, astfel fiabilitatea sistemului crește. Camerele IP Hikvision sunt alimentate direct prin cablul de legătură cu NVR-ul, astfel nu mai e nevoie de alimentare, fire și prize separate.

Camera bullet din ofertă permite înregistrarea FULL HD și asigură o vizualizare clară și noaptea datorită sistemului infraroșu ce bate până la 30 metri.

Lentila de 2.8mm înseamnă pentru dumneavoastră o imagine captată mai largă, astfel vizualizați mai mult din suprafață.

Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP
Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IPSwitch-ul PoE Hikvision vă ajută să scăpați de conexiuni ce nu sunt necesare, el transmite energia electrică către camere și face conexiunea cu NVR-ul.

Scăpați de necesitatea unei alimentări separate și puteți conecta camerele pe distanțe de până la 250 metri de switch.

Funcția de detectarea a intrării în regiune detectează persoane, vehicule sau alte obiecte care intră
într-o regiune virtuală predefinită din afara locului și anumite acțiuni pot fi efectuate la declanșarea
alarmei.Printre funcții se numără: ieșire din regiune, bagaje nesupravegheate, disparitie obiect, intensitate audio diferită, alarmă PIR, detectare defocalizare și modificare de scenă.Desigur, funcțiile inteligente VCA – Smart Events ale NVR-urilor Hikvision vă permit și căutarea facială sau în funcție de evenimentele detectate, numere de înmatriculare, astfel puteți naviga mai ușor prin fișiere.
Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP

Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP

Screenshot ImageAplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play vă permit să vizualizați în timp real camerele, să primiți alerte și notificări, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IPSistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IPSistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IPSistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IPSistem video IP de exterior cu 4 camere bullet, complet, 30 metri IR, HDD 1TB FULL HD Hikvision SV-HK-2M4-IP

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.