Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
hikvision-interior-exterior-2-camere-1

Sistem video interior și exterior cu 2 dome și 2 camere exterior HD HIKVISION SV-94-I2E2

Solicită oferta

Kit format din:

  • DVR cu 4 canale HD;
  • 2 camere tip dome de interior HD;
  • 2 camere tip dome de exterior HD;
  • HDD de 1TB;
  • 8 videobaloane;
  • Alimentator;
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
Stingem 🧯 prețurile care sunt în flăcări 🔥Vezi oferta
-5% față de o ofertă concurentă.📞
-10% la achiziția combinată sistem alarmă + video📞
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sistem-ul video Hikvision este un kit video format din camere HD ideale pentru o calitate de excepție a imaginii și nu doar atât!

Camerele video sunt pregătite să înregistreze permanent la o calitate de chiar peste FULL HD, ceea ce le conferă fiabilitatea necesară asigurării protecției mediului dvs. .

dvr hikvisionDVR-ul Hikvision TurboHD este pregătit să asigure cele mai inalte standare în materie de supraveghere video. DVR-ul Hikvision cu funcția TurboHD reduce automat dimensiunea fișierelor, realizând conversia lor în formatul H264+, un format de înaltă calitate în industrie. 

DVR-ul suportă HDD pentru supraveghere video de până la 6TB, o capacitate însemnată ce permite memorarea datelor până la o lună (raportat la patru camere FULL HD). Un HDD de 1TB permite memorarea datelor video a patru camere FULL HD 1080P appx. 4 zile respectiv doua zile pentru opt camere. Desigur, vă putem configura sistemul după necesitățile dvs. . După ce spațiul de stocare devine insuficient, DVR-ul va rescrie peste cele mai vechi înregistrări.

Puteți să vă conectați și vizualizați imaginile în timp real cu ajutorul internetului. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru supraveghere video Hkvision sau să accesați pagina de internet dedicată DVR-ului dvs. . Se pot conecta până la 128 de utilizatori simultan, ideal pentru a distribui imaginile într-un bloc de locuințe sau alte acțiuni asemenea. . Desigur, DVR-ul dispune și de ieșire VGA respectiv HDMI pentru a vă conecta monitorul la rezoluție de până la 1920x1080p.

Vă asigurăm cea mai bună calitate a înregistrării folosind doar produse cu marcă renumită pentru fiabilitatea și calitatea lor. 

Camerele Hikvision sunt o alegere corectă pentru cerințele dvs. . Acestea dispun de unghiuri largi de vizualizare de până la 85° ceea ce vă permite să nu pierdeți detalii importante în înregistrare dvs. . Camerele video sunt gândite pentru a se integra în mediul de instalare și a nu sări în evidență. Discreția este importantă în asigurarea unei protecții competente, astfel camerele Hikvision sunt alegerea bună pentru a asigura supravegherea video în orice spațiu. Acestea sunt dotate cu tehnologia Smart IR, leduri infraroșu ce permit o iluminare bună noaptea, sau în condiții de lumină slabă, astfel puteți avea o imagine clară și în cele mai proaste condiții de iluminare.

ds-2ce16d1t-vfir3-pretds-2ce5582p_n_-vfir3_1

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Email Sună WhatsApp

Stingem 🧯 prețurile care sunt în flăcări 🔥

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.