Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
5mp_6_cam_bullet_dome_dahua_analogic

Sistem video de interior și / sau exterior cu 6 camere de 5 MP QHD, complet, infraroșu 30 metri, DVR inteligent, HDD 1 TB Dahua SVDD-IE-5M-I30-A-106

4440lei cu TVAÎn rate, de la 247 lei pe lună

Kit format din:

 • DVR cu 8 canale de 5 MP;
 • 6 camere de 5 MP QHD, IR 30 m *;
 • HDD 1 TB;
 • Sursă de alimentare;
 • Accesorii pentru montaj;

* în orice combinație, dome de interior, bullet de exterior.

Taxate suplimentar:

 • Cablu camere și / sau de alimentare ;
 • Canal pentru cablu;

Preț de referință cablu / canal: 4 lei / ml.

Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Camera Dahua, cu o rezoluție de 5 MP în variantele bullet, de exterior, sau dome de interior, vă permite să vizualizați clar tot ce se întâmplă, chiar și în situații de luminozitate scăzută, întrucât dispune de funcția infraroșu.

O imagine capturată de o camera de 5 MP va avea mai multe detalii, precizie mai mare și claritate mai bună decât aceeași imagine capturată de o camera de 2 MP. Acest lucru este valabil mai ales în situații unde este nevoie de imagini detaliate, cum ar fi observarea obiectelor sau persoanelor la o distanță mai mare.

Funcția IR de 30 metri îmbunătățește vizualizarea în condiții de iluminare scăzută, astfel încât să poată răspunde cu succes necesităților de siguranță și confort.

Funcțiile inteligente de detectare a perimetrului, feței și altele suportate de DVR sunt compatibile cu această cameră.

Lentila de 2.8mm permite un unghi larg de vizualizare, iar protecția împotriva prafului și a apei vă scapă de stres în condiții de vreme rea.

Protecția împotriva prafului și a apei IP67, pentru camera de exterior, vă scapă de stres în condiții de vreme rea.

Disponibilă atât în varianta dome, de interior, cât și bullet, de exterior, puteți alege orice combinație dorită pentru ca sistemul dumneavoastră să se plieze perfect pe necesități.

DVR-ul Dahua dispune de funcții inteligente, ajutate de algoritmi de tipul învățare profundă, pentru a crește calitatea detecției în scenarii precum: detecția perimetrală, recunoașterea facială, funcțiile de detectare a mișcării, detecția intrușilor, detecția obiectelor lipsă și clasificarea oamenilor și vehiculelor.

Compresia H.265+ vă permite să înregistrați mai mult timp într-un spațiu de stocare mai scăzut.

Echipamentul de înregistrare dispune de toată capacitatea necesară înregistrării video la calitate de 5 MP QHD pentru numărul de camere de care dispuneți.

DVR-ul se poate conecta la internet pentru vizualizarea în timp real a camerelor pe telefon sau laptop.

Are un slot pentru un HDD SATA, port USB și ieșire HDMI / VGA, astfel vă puteți conecta la DVR pentru a vizualiza camerele pe un monitor și a prelua imaginile pe un stick USB.

Funcțiile de detecție avansată permit DVR-ului să trimită notificări push, în aplicație, email, să declanșeze o alarmă tip buzzer cu mesaj sau să vă trimită un cadru suspect, atunci când proprietatea este încălcată.

Inteligența artificială permite clasificarea imaginilor după incidente, identificarea obiectelor lipsă sau vehiculelor, cât și a persoanelor.

De asemeni, pot fi definite zone sau regiuni de interes și activată o alarmă atunci când acestea sunt încălcate.

Unele funcții inteligente pot să difere în funcție de versiunea software, așa că vă rugăm să specificați dacă doriți o funcție specifică pentru a vă asigura disponibilitatea.

Dispune de aplicații mobile pe AppStore și Google Play cu care puteți să controlați camerele, vizualiza în timp real, vedea înregistrările și chiar controla funcțiile avansate.

De asemeni, există câteva funcții smart în aplicații ce vă permit setarea de alarme la diferite detecții.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

Captură de ecran 1 Captură de ecran 4

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.


Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.
Email Sună WhatsApp

Toamna suflăm prețurile 🍂

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.