Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
-1579lei
Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125

Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125

8950lei cu TVA

Kit format din:

  • NVR cu 16 canale IP 256 Mbps;
  • 4 camere dome de interior, 2 MP;
  • HDD 2TB;
  • Accesorii pentru montaj;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125

Camera de tip Micro Dome Bosch are o rezoluție Full HD și un unghi de vizualizare de până la 130 grade. Permite funcții avansate de analiză video direct de pe cameră.

Camera dispune de microfon încorporat și are protecție antivandal IK08.

Lentila fixă de 2.3 mm vă asigură că vedeți cât mai mult în jur.

Sistemul de analiză detectează, urmărește și analizează în mod fiabil obiecte și vă avertizează când există alarme predefinite declanșat. Un algoritm inteligent reduce alarmele false la minimum. Datele sunt atașate videoclipului dvs. pentru a adăuga sens și o structură. Acest lucru vă permite să recuperați rapid imagini relevante din zecile de ore ale filmărilor salvate. Pot fi utilizate și pentru numărarea oamenilor sau informații despre densitatea mulțimii.

NVR-ul Bosch dispune de 16 canale IP de 256 Mbps și vă permite să afișați pe monitor, în timp real, până la 8 camere Full HD sau 2 cu rezoluție 4K.

Are un design robust și permite configurarea alarmelor și notificărilor pentru detecție de intrus în zonă și alte funcții de detecție avansate așa încât să fiți informați în situațiile speciale.

Utilizează tehnologie și compresie de ultimă generație H265/H264. Oferă securitate ridicată și fiabilitate înregistrărilor, înregistrare și vizualizare în timp real, chiar și de la distanță. Poate dispune de două HDD-uri simultan.

Poate fi utilizat cu camerele IP compatibile standardului ONVIF, așa încât nu sunteți limitat la un singur brand în cazul unei adăugări ulterioare de camere.

NVR-ul dispune de un switch PoE+ încorporat ce poate alimenta maximum 16 camere. Fiecare cameră își primește automat adresa IP de la NVR imediat ce este conectată și puteți utiliza și funcția plug-and-play, fără a fi nevoie să închideți sistemul atunci când conectați o cameră suplimentară.

Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125
Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125Switch-ul PoE vă ajută să scăpați de firele suplimentare de alimentare pentru camerele de supraveghere IP, transmițând atât energia electrică cât și datele prin intermediul acestuia.

Kit-ul dispune de un astfel de dispozitiv performant cu o capacitate de switching de 1.2Gbps ce vă permite utilizarea camerelor cu rezoluție de până la 8MP, 4K.

Aplicații dedicate prin care puteți vizualiza pe mobil camerele în timp real cât și înregistrările.

De asemenea, vă puteți conecta utilizând PC-ul direct prin intermediul website-ului dedicat prin NVR.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125Sistem video de interior IP cu 4 camere dome 2 MP, microfon, NVR cu detecție și alarmă la intruși Bosch SV-IN-125

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.