Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Sistem video de exterior IP cu 4 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-110

Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111

5266lei cu TVA

Kit format din:

  • NVR cu 8 canale de 8 MP UHD;
  • 8 camere IP bullet de exterior, 5 MP, IR 40m;
  • Switch PoE cu 8 porturi;
  • HDD 2TB;
  • Accesorii montaj;

Taxate suplimentar:

  • Cablu camere și / sau de alimentare;
  • Canal pentru cablu;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

KM-IP400SWAlege o cameră IP de 5MP KMW by Dahua ce permite conexiunea prin cablul FTP alimentată cu energie electrică direct prin intermediul acestuia, astfel scapi de cablul suplimentar cât și sursa separată de alimentare, reducând astfel numărul de fire necesare.

Camera dispune de o lentilă de 2.8mm ce permite un unghi larg de vizualizare.

Infraroșul ce bate până la 40 metri ajută in perioada din zi cu luminozitate scăzută cât și noaptea.

Dispune de funcții avansate pentru îmbunătățirea calității video cât și reducerea zgomotului de imagine, ca WDR de 120db.

Mediul de lucru cu temperaturi cuprinse între -40°C ~ 60°C și umiditate 10%~95%, camera având certificare IP67 pentru rezistența la praf și apă, iar carcasa metalică asigură rezistența în timp cât și la lovituri.

NVR-ul Dahua KMW compatibil cu camerele IP de la diferiți producători și protocoale ca și Dahua, Arecont, Axis, Dynacolor, Panasonic, Samsung, Sony, Onvif, PSIA vă asigură că în timp aveți flexibilitatea de a alege și alte mărci compatibile, standardul IP devenind de bază în înregistrarea video.

NVR-ul poate înregistra până la rezoluția de 8MP, 4K, așa încât dumneavoastră puteți adăuga și camere cu rezoluție mai înaltă în sistem.

Dispune de funcții de declanșare la eveniment prin care puteți primii notificare, cum ar fi: mișcare PTZ, Tur, Video push, Snapshot, Buzzer & Screen Tips, detecția mișcării în zonele selectate și a obturării camerei.

Are diferite funcții ce vă ajută să căutați rapid în clipul video un incident, marcând inteligent posibilele mișcări neavizate, intruși.

De asemeni, puteți conecta un monitor prin portul HDMI disponibil, cât și copia fișierele pe un stick USB.

Puteți vizualiza în timp real prin internet, pe laptop sau telefon, camerele și înregistrările.

KM-NVR3104-4K
KM-POE0802E-90Switch-ul PoE vă ajută să scăpați de firele suplimentare de alimentare pentru camerele de supraveghere IP, transmițând atât energia electrică cât și datele prin intermediul acestuia.

Kit-ul dispune de un astfel de dispozitiv performant cu o capacitate de switching de 1.2Gbps ce vă permite utilizarea camerelor cu rezoluție de până la 8MP, 4K.

Dispune de aplicații mobile pe AppStore și Google Play cu care puteți să controlați camerele, vizualiza în timp real, vedea înregistrările și chiar controla funcțiile avansate.

De asemeni, există câteva funcții smart în aplicații ce vă permit setarea de alarme la diferite detecții.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

Captură de ecran

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111Sistem video de exterior IP cu 8 camere bullet 5 MP complex, Starlight, infraroșu inteligent 40 metri, NVR 8MP 4K Dahua KMW SV-EIP-111

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.