Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
-158lei
Sistem video interior și exterior cu 4 camere dome 5 MP complex, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-IED-100

Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106

4950lei cu TVA

Kit format din:

  • DVR cu 8 canale de 5 MP;
  • 8 camere bullet de exterior, 5 MP, IR 100m;
  • Sursă de alimentare;
  • HDD 2TB;
  • Videobalune;
  • Doze pentru accesorii;
  • Mufe pentru alimentare;

Taxate suplimentar:

  • Cablu camere și / sau de alimentare;
  • Canal pentru cablu;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

KM-500WCamera Dahua KMW, cu o rezoluție de 5MP bullet, vă permite să vizualizați clar tot ce se întâmplă, chiar și în situații de luminozitate scăzută, întrucât dispune de funcția Smart IR ce are o bătaie de până la 100 metri, față de versiunea dome, cea bullet are o lungime de vizibilitate dublă a infraroșului.

Funcțiile inteligente de detectare a perimetrului, feței și altele suportate de DVR sunt compatibile cu această cameră.

Camera bullet se instalează la exterior.

Lentila de 3.6mm permite un unghi larg de vizualizare, iar protecția împotriva prafului și a apei IP67 vă scapă de stres în condiții de vreme rea.

DVR-ul Dahua KMW dispune de funcții inteligente, ajutate de algoritmi de tipul învățare profundă, pentru a crește calitatea detecției în scenarii precum: detecția perimetrală, recunoașterea facială, funcțiile de detectare a mișcării, detecția intrușilor și detecția obiectelor lipsă.

Echipamentul de înregistrare afișat dispune de toată capacitatea necesară înregistrării video la calitate de 5 MP, QHD.

Dispune de sistem de alarmare, prin email, difuzor, transfer de date.

DVR-ul se poate conecta la internet pentru vizualizarea în timp real a camerelor pe telefon sau laptop.

Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106
Captură de ecranDispune de aplicații mobile pe AppStore și Google Play cu care puteți să controlați camerele, vizualiza în timp real, vedea înregistrările și chiar controla funcțiile avansate.

De asemeni, există câteva funcții smart în aplicații ce vă permit setarea de alarme la diferite detecții.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106Sistem video de exterior cu 8 camere bullet 5 MP complex, infraroșu inteligent 100 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială Dahua KMW SV-EB-106

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.