Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Sistem supraveghere video kmw Dahua 4 camere exterior inteligenta artificiala infrarosu 80 metri microfon

Sistem supraveghere video de exterior cu 4 camere de 5 MP QHD, complet, infraroșu 80 metri, microfon, DVR inteligent cu recunoaștere facială, vehicul și inteligență artificială, HDD 1 TB KMW by Dahua SVDK-E-5M-I80-M-A-104

3200lei cu TVAÎn rate, de la 178 lei pe lună

Kit format din:

 • DVR cu 4 canale de 5 MP;
 • Funcții inteligente de recunoaștere și detecție;
 • 4 camere de exterior, 5 MP QHD, IR 80 m, cu microfon;
 • HDD 1 TB;
 • Sursă de alimentare;
 • Accesorii pentru montaj;

Taxate suplimentar:

 • Cablu camere și / sau de alimentare ;
 • Canal pentru cablu;

Preț de referință cablu / canal: 4 lei / ml.

Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Camera KMW by Dahua, cu o rezoluție de 5 MP în variantele bullet, de exterior, sau dome de interior, vă permite să vizualizați clar tot ce se întâmplă, chiar și în situații de luminozitate scăzută, întrucât dispune de funcția infraroșu cu o bătaie de până la 80 metri, așa că puteți vedea toată grădina sau curtea locației.

Camera dispune și de microfon, așa încât puteți auzi ceea ce se discută sau zgomotele din exterior.

Funcțiile inteligente de detectare a perimetrului, feței și altele suportate de DVR sunt compatibile cu această cameră.

O imagine capturată de o camera de 5 MP va avea mai multe detalii, precizie mai mare și claritate mai bună decât aceeași imagine capturată de o camera de 2 MP. Acest lucru este valabil mai ales în situații unde este nevoie de imagini detaliate, cum ar fi observarea obiectelor sau persoanelor la o distanță mai mare.

Funcția IR – infraroșu – de 80 metri îmbunătățește vizualizarea în condiții de iluminare scăzută, astfel încât să poată răspunde cu succes necesităților de siguranță și confort.

Lentila de 2.8mm permite un unghi larg de vizualizare, de până la 125° diagonală și  105° verticală, iar protecția împotriva prafului și a apei IP67 vă scapă de stres în condiții de vreme rea.

Lentila modifică zoom-ul – mărire -, aproprierea imaginii.

Camera bullet se instalează la exterior și este disponibilă în variantă cu lentilă de 2.8 mm, 3.6 mm, 6 mm și 8 mm, așa că vă putem ajusta configurația în funcție de nivelul de mărire – zoom – ales, pentru a vă apropria imaginea în anumite unghiuri.

Funcția inteligentă de detectare funcționează până la 160 metri în varianta de 8 mm și 63 metri în cea de 2.8 mm.

Calitatea este simțită prin carcasa construită utilizând și aluminiu.

DVR-ul KMW by Dahua dispune de funcții inteligente, ajutate de algoritmi de tipul învățare profundă, pentru a crește calitatea detecției în scenarii precum: detecția perimetrală, recunoașterea facială, recunoaștere persoane necunoscute, funcțiile de detectare a mișcării, detecția intrușilor, detecția obiectelor lipsă și clasificarea oamenilor și vehiculelor, lipsă semnal sau claritate și altele. De asemeni, puteți primii alerte la detectare sau recunoaștere.

Compresia H.265+ vă permite să înregistrați mai mult timp într-un spațiu de stocare mai scăzut.

Echipamentul de înregistrare dispune de toată capacitatea necesară înregistrării video la calitate de 5 MP QHD pentru numărul de camere de care dispuneți.

DVR-ul se poate conecta la internet pentru vizualizarea în timp real a camerelor pe telefon sau laptop.

Are un slot pentru un HDD SATA, port USB și ieșire HDMI / VGA, astfel vă puteți conecta la DVR pentru a vizualiza camerele pe un monitor și a prelua imaginile pe un stick USB.

Funcțiile de detecție avansată permit DVR-ului să trimită notificări push, în aplicația mobilă, email, să declanșeze o alarmă tip buzzer cu mesaj sau să vă trimită un cadru suspect, atunci când proprietatea este încălcată sau un nivel de zgomot e depășit, detectat prin intermediul microfoanelor camerelor sau separate.

Inteligența artificială permite clasificarea imaginilor după incidente, identificarea obiectelor lipsă sau vehiculelor, cât și a persoanelor. De asemeni, există posibilitatea numărării vehiculelor sau a persoanelor în unele configurații.

Atunci când navigați prin clipul video, cu ajutorul tehnologiei de învățare profundă A.I. puteți vedea în meniu evenimentele de alertă și detecțiile, precum obiecte, persoane și vehicule recunoscute, așa încât căutați mai ușor secvența.

DVR-ul poate înmagazina un număr mare de fețe ale persoanelor, așa încât puteți identifica cu ușurință și rapid oamenii.

De asemeni, pot fi definite zone sau regiuni de interes și activată o alarmă atunci când acestea sunt încălcate.

Unele funcții inteligente pot să difere în funcție de versiunea software, așa că vă rugăm să specificați dacă doriți o funcție specifică pentru a vă asigura disponibilitatea.

H.265, este un standard avansat de compresie video. Acesta înlocuiește H.264 și comprimă filmarea video la dimensiuni de fișier mai mici, menținând calitatea. Ideal pentru conținutul de înaltă rezoluție, economisește lățime de bandă și spațiu de stocare în supravegherea video, permițând înregistrarea mai lungă.
Captură de ecran 1 Captură de ecran 4 

Dispune de aplicații mobile pe AppStore și Google Play cu care puteți să controlați camerele, vizualiza în timp real, vedea înregistrările și chiar controla funcțiile avansate.

De asemeni, există câteva funcții smart în aplicații ce vă permit setarea de alarme la diferite detecții.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.


Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.
Email Sună WhatsApp

Toamna suflăm prețurile 🍂

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.