Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Kit videointerfon Commax cu un post de apel și un monitor LCD 4.3″ tip a VI-211-I1

Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7″, cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01

Solicită oferta

Kit format din:

  • Monitor 7″ cu touchscreen, finisaj oglindă CDV-704MA;
  • Post extern cu camera DRC-40DK;
  • Yală electromagnetică aplicată sau îngropată;
  • Alte accesorii necesare;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01DRC-40DK un post exterior cu finisaj metalic, ce suportă funcția de anti-furt care declanșează o alarmă atunci când postul e deconectat din perete.

Tastatura postului e iluminată, puteți seta o parolă pentru intrarea în interior. Alternativ puteți utiliza un card de acces de 13.56 MHz.

Integrează un senzor pentru detectarea mișcării și LED-uri albe pentru a ilumina pe timp de noapte.

Camera dispune de unghi ajustabil așa încât vederea să vă fie clară asupra subiectului indiferent de locul instalării.

Ca și în cazul altor posturi, dispune de microfon cât și de boxă pentru comunicarea cu cel interior.

Rezită la temperaturi cuprinse între -40C și 50C.

CDV-704MA reprezintă un post interior smart cu ecran touch de 7″, ce permite salvarea de imagini și clipuri video în interiorul acestuia și pe un card MicroSD astfel încât să puteți înregistra convorbirile.

Se integrează cu funcția de detectare a mișcării disponibilă pe postul exterior și poate salva imagini în prezența acesteia.

Alternativ se pot conecta adițional alte două camere CCTV suplimentare, însă de rezoluție mică, postul putând fi utilizat pentru înregistrare.

Dacă dispuneți de mai multe posturi exterioare puteți seta tonuri diferite pentru fiecare dintre ele.

Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01
Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01Exemplul funcțiilor disponibile din timpul unui apel pe postul interior.

Puteți seta contrastul, culoarea și lumina, face trecerea dintre diferite camere, înregistra cât și fotografia, accepta sau respinge apelul.

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01Sistem de videointerfonie cu un post exterior și interior smart, ecran 7", cititor card proximitate, tastatură led, senzor mișcare, înregistrare apel Commax IN-CM-01

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.