Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IE - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IE

Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IE

Solicită oferta

Kit format din:

  • DVR cu 4 canale HD 720p;
  • Cameră de interior HD, IR 20m;
  • Cameră de exterior cu lentilă varifocală (zoom manual), IR 40m;
  • HDD de 6TB, dedicat sistemelor de supraveghere video, suficient de mare pentru înregistrarea de lungă durată (detalii mai jos);
  • Alimentator și restul accesoriilor necesare.
Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sistem de supraveghere video dedicat stațiilor ITP. Configurația a fost concepută astfel încât să asigure înregistrarea pe 6 luni a evenimentelor petrecute în incinta service-ului dumneavoastră.

Hikvision reprezintă un lider în sisteme de supraveghere video, astfel nu veți întâmpina probleme tehnice cu aceste echipamente. Desigur, oferim garanție pe lucrare și echipamente.

Oferim, de asemenea, servicii de mentenanță a sistemelor  de securitate, pentru a vă scăpa de eventualele neplăceri cauzate de defecțiuni.

 

Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IEDVR-ul suportă până la 4 camere, înregistrează cu compresie H.264+/H.264 (pentru a menține pe termen mai lung filmările) lucru ideal pentru stațiile ITP, rezoluția de înregistrare 720p, HD, suficient de mare pentru supravegherea în detaliu a unității ITP.
Camera HD 720p permite înregistrarea intervențiilor ITP, în plan larg, ajutat de lentila cu distanța focală de 2.8mm.

Include infraroșu cu bătaie de până la 20 metrii. Poate fi instalată atât la interior cât și la exterior.

Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IE
Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IECameră de 2MP, cu infraroșu de până la 40 metrii și lentilă varifocală 2.8mm-12mm. Acest tip de lentilă permite configurarea camerei spre înregistrarea unei zone fixe, în termeni populari „zoom optic”, dar manual. Desigur, dispunem și de camere cu lentilă varifocală motorizată, permițând un zoom optic automat, din soft.
HDD special conceput pentru înregistrarea video, cu capacitate de 6TB.

Pentru dumneavoastră, lucrul acesta înseamnă că poate înregistra 24/7h în compresie H.264 și reține timp de 6 luni, imagine la rezoluție 720p de la 2 camere.

Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IE

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IESistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IESistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IESistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IESistem de supraveghere video HD pentru stație ITP, înregistrare 6 luni, infraroșu, interior și exterior SV-500-IE

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.