Consiliere gratuită: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
-530lei
Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, FULL HD, HDD 1TB, Hikvision SV-O1-4FH

Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, FULL HD, HDD 1TB, Hikvision SV-O1-4FH

2499lei 1969lei cu TVA

Kit format din:

 • DVR cu 4 canale;
 • 4 camere Full HD la alegere: bullet sau dome, de interior sau exterior;
 • HDD de 1TB;
 • Videobalune;
 • Alimentator;
 • Mufe de alimentare;
 • Doză accesorii;
Ai acces la camerele de supraveghere în timp real prin aplicația pentru Android , iOS și Windows Phone.Vezi mai mult ...
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Camerele video sunt pregătite să înregistreze permanent la o calitate de chiar peste FULL HD, ceea ce le conferă fiabilitatea necesară asigurării protecției mediului dvs. .

Sistem video interior ColorVU cu camere dome interior și bullet exterior, color noaptea FULL HD HIKVISION SV-300-IE16DVR-ul Hikvision TurboHD este pregătit să asigure cele mai inalte standare în materie de supraveghere video. DVR-ul Hikvision cu funcția TurboHD reduce automat dimensiunea fișierelor, realizând conversia lor în formatul H264+ sau H265, un format de înaltă calitate în industrie. DVR-ul suportă HDD pentru supraveghere video de până la 6TB, o capacitate însemnată ce permite memorarea datelor până la două luni (raportat la patru camere FULL HD). Un HDD de 1TB permite memorarea datelor video a patru camere FULL HD 1080P appx. 14 zile respectiv 7 pentru opt camere. Desigur, vă putem configura sistemul după necesitățile dvs. . După ce spațiul de stocare devine insuficient, DVR-ul va rescrie peste cele mai vechi înregistrări.

Noile DVR-uri Hikvision permit și înregistrarea pe camere IP, astfel puteți extinde funcționalitatea cu camere suplimentare.

Desigur, DVR-ul dispune și de ieșire VGA sau HDMI pentru a vă conecta monitorul.

Vă asigurăm cea mai bună calitate a înregistrării folosind doar produse cu marcă renumită pentru fiabilitatea și calitatea lor.Camerele Hikvision sunt o alegere corectă pentru cerințele dvs. . Acestea dispun de unghiuri largi de vizualizare de până la 85° ceea ce vă permite să nu pierdeți detalii importante în înregistrare dvs. . Camerele video sunt gândite pentru a se integra în mediul de instalare și a nu sări în evidență. Discreția este importantă în asigurarea unei protecții competente, astfel camerele Hikvision sunt alegerea bună pentru a asigura supravegherea video în orice spațiu. Acestea sunt dotate cu tehnologia Smart IR, leduri infraroșu ce permit o iluminare bună noaptea, sau în condiții de lumină slabă, astfel puteți avea o imagine clară și în cele mai proaste condiții de iluminare.ds-2ce16d1t-vfir3-pretds-2ce5582p_n_-vfir3_1
Screenshot ImageVedeți pe telefon sau calculator, în timp real, camerele de supraveghere.

Puteți să vă conectați și vizualizați imaginile în timp real cu ajutorul internetului. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru supraveghere video Hikvision sau să accesați pagina de internet dedicată DVR-ului dvs. .

Se pot conecta până la 128 de utilizatori simultan, ideal pentru a distribui imaginile într-un bloc de locuințe sau alte acțiuni asemenea. .

Reducerile toamnei
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.