Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Sistem de supraveghere video cu 2 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O2-5MP

Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP

Solicită oferta

Kit format din:

  • DVR cu 4 canale;
  • 4 camere 5 MP la alegere: bullet sau dome, de interior sau exterior;
  • HDD de 1TB;
  • Videobalune;
  • Alimentator;
  • Mufe de alimentare;
  • Doză accesorii;
Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Camerele video sunt pregătite să înregistreze permanent la o calitate de 5 MP, ceea ce le conferă fiabilitatea necesară asigurării protecției mediului dvs. .

dvr hikvisionDVR-ul Hikvision TurboHD este pregătit să asigure cele mai inalte standare în materie de supraveghere video. DVR-ul Hikvision cu funcția TurboHD reduce automat dimensiunea fișierelor, realizând conversia lor în formatul H264+ sau H265, un format de înaltă calitate în industrie. DVR-ul suportă HDD pentru supraveghere video de până la 6TB, o capacitate însemnată ce permite memorarea datelor până la o lună (raportat la patru camere 5 MP). Un HDD de 1TB permite memorarea datelor video a o cameră de 5 MP appx. o lună zile respectiv doua zile pentru opt camere. Desigur, vă putem configura sistemul după necesitățile dvs. . După ce spațiul de stocare devine insuficient, DVR-ul va rescrie peste cele mai vechi înregistrări.

Noile DVR-uri Hikvision permit și înregistrarea pe camere IP, astfel puteți extinde funcționalitatea cu camere suplimentare.

Desigur, DVR-ul dispune și de ieșire VGA sau HDMI pentru a vă conecta monitorul.

Camerele din noua generație Hikvision vă asigură calitate înaltă. Disponibile și în versiunea de 5 MP și cu o performanță vizuală bună chiar și noaptea, dispozitivele vă vor clătii ochii prin calitatea imaginii pe care o au.

Microfonul încorporat vă permite să înregistrați sunetul din încăperi sau exterior.
Pot venii în mai multe variante de zoom, în funcție de necesitate.

Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP
Screenshot ImageVedeți pe telefon sau calculator, în timp real, camerele de supraveghere.

Puteți să vă conectați și vizualizați imaginile în timp real cu ajutorul internetului. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru supraveghere video Hikvision sau să accesați pagina de internet dedicată DVR-ului dvs. .

Se pot conecta până la 128 de utilizatori simultan, ideal pentru a distribui imaginile într-un bloc de locuințe sau alte acțiuni asemenea. .

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MPSistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MPSistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MPSistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MPSistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.