Consiliere gratuită: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
-500lei
Sistem de supraveghere video cu 2 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O2-5MP

Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP

2968lei 2468lei cu TVA

Kit format din:

 • DVR cu 4 canale;
 • 4 camere 5 MP la alegere: bullet sau dome, de interior sau exterior;
 • HDD de 1TB;
 • Videobalune;
 • Alimentator;
 • Mufe de alimentare;
 • Doză accesorii;
Ai acces la camerele de supraveghere în timp real prin aplicația pentru Android , iOS și Windows Phone.Vezi mai mult ...
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Camerele video sunt pregătite să înregistreze permanent la o calitate de 5 MP, ceea ce le conferă fiabilitatea necesară asigurării protecției mediului dvs. .

dvr hikvisionDVR-ul Hikvision TurboHD este pregătit să asigure cele mai inalte standare în materie de supraveghere video. DVR-ul Hikvision cu funcția TurboHD reduce automat dimensiunea fișierelor, realizând conversia lor în formatul H264+ sau H265, un format de înaltă calitate în industrie. DVR-ul suportă HDD pentru supraveghere video de până la 6TB, o capacitate însemnată ce permite memorarea datelor până la o lună (raportat la patru camere 5 MP). Un HDD de 1TB permite memorarea datelor video a o cameră de 5 MP appx. o lună zile respectiv doua zile pentru opt camere. Desigur, vă putem configura sistemul după necesitățile dvs. . După ce spațiul de stocare devine insuficient, DVR-ul va rescrie peste cele mai vechi înregistrări.

Noile DVR-uri Hikvision permit și înregistrarea pe camere IP, astfel puteți extinde funcționalitatea cu camere suplimentare.

Desigur, DVR-ul dispune și de ieșire VGA sau HDMI pentru a vă conecta monitorul.

Camerele din noua generație Hikvision vă asigură calitate înaltă. Disponibile și în versiunea de 5 MP și cu o performanță vizuală bună chiar și noaptea, dispozitivele vă vor clătii ochii prin calitatea imaginii pe care o au.

Microfonul încorporat vă permite să înregistrați sunetul din încăperi sau exterior.
Pot venii în mai multe variante de zoom, în funcție de necesitate.

Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP Sistem de supraveghere video cu 4 camere dome interior sau bullet exterior, complet, 5 MP, HDD 1TB, Hikvision SV-O3-5MP
Screenshot ImageVedeți pe telefon sau calculator, în timp real, camerele de supraveghere.

Puteți să vă conectați și vizualizați imaginile în timp real cu ajutorul internetului. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru supraveghere video Hikvision sau să accesați pagina de internet dedicată DVR-ului dvs. .

Se pot conecta până la 128 de utilizatori simultan, ideal pentru a distribui imaginile într-un bloc de locuințe sau alte acțiuni asemenea. .

 

Reducerile toamnei
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.