Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Sistem de supraveghere video Auto FULL HD, dedicat pentru camioane, autobuze, microbuze, față și spate, vizualizare prin internet Dahua SV-50-AUTO

Sistem de supraveghere video Auto FULL HD, dedicat pentru camioane, autobuze, microbuze, față și spate, vizualizare prin internet Dahua SV-50-AUTO

Solicită oferta

Kit format din:

  • DVR cu 4 canale, 2 canale  HD 720p și 2 canale HD 1080p;
  • Cameră de interior FULL HD cu IR și înregistrare FAȚĂ și SPATE, dedicată auto;
  • HDD de 1TB până la 6TB, dedicat sistemelor de supraveghere video;
  • Alimentator și restul accesoriilor necesare.
Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Sistem de supraveghere video dedicat mediului mijloacelor de transport. Configurația a fost concepută astfel încât sistemul să poată fi monitorizat de la distanță și să puteți înregistra și sunetul.

Dahua a oținut un venit de 2.89 miliarde dolari în 2017, reprezentând unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața sistemelor de supraveghere video.

Oferim, de asemenea, servicii de mentenanță a sistemelor  de securitate, pentru a vă scăpa de eventualele neplăceri cauzate de defecțiuni.

Sistem de supraveghere video Auto FULL HD, dedicat pentru camioane, autobuze, microbuze, față și spate, vizualizare prin internet Dahua SV-50-AUTODVR-ul suportă până la 4 camere, înregistrează cu compresie H.264 dual stream (pentru a menține pe termen mai lung filmările), rezoluția de înregistrare maximă fiind 1080p FULL HD pentru 2 camere și pentru alte 2, 720p HD. În total puteți utiliza 4 camere. DVR-ul e capabil să înregistreze sunetul, dispunând de 4 canale audio.Permite vizualizarea directă de pe telefonul mobil iPhone, iPad, Android, Windows Phone sau browser (eg. Chrome, Firefox).
Cameră DUBLĂ (înregistrare FAȚĂ și SPATE) FULL HD 2MP, captează imagini până la 1080p. Dispune de tehnologie infraroșu, astfel puteți vizualiza clar și noaptea. Încorporează microfon și este ideală pentru a  înregistra subtil tot ce se întâmplă, atât în interior cât și în exterior.

Camera rezistă la șocuri și vibrații.

Sistem de supraveghere video Auto FULL HD, dedicat pentru camioane, autobuze, microbuze, față și spate, vizualizare prin internet Dahua SV-50-AUTO
Sistem de supraveghere video Auto FULL HD, dedicat pentru camioane, autobuze, microbuze, față și spate, vizualizare prin internet Dahua SV-50-AUTOHDD dedicat supravegherii video, de la 1TB până la 6TB.

Exemplu, HDD de 1TB, pentru dumneavoastră, lucrul acesta înseamnă că poate înregistra 24/7h în compresie H.264 și reține timp de 1 lună, imagine la rezoluție 720p de la 2 camere.

Un HDD de 2TB va fi capabil să înregistreze timp de 1 lună, imaginile la rezoluție 1080p FULL HD.

Plouă cu procente!
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.