Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
8MP_bullet_6_camere_hikvision

Sistem de supraveghere exterior cu 6 camere 8 MP UHD 4K, infraroșu 60 metri, DVR cu funcții de detecție inteligente, HDD 1TB Hikvision SVH-E-8-6

6480lei cu TVAÎn rate, de la 360 lei pe lună

Kit format din:

 • DVR cu 8 canale de 8 MP 4K UHD;
 • 6 camere de 8 MP, IR 60 m *;
 • Sursă de alimentare;
 • HDD 1TB;
 • Video balune;
 • Doze pentru accesorii;
 • Mufe pentru alimentare;

* disponibile și în varianta dome, de interior.

Taxate suplimentar:

 • Cablu CCTV și de alimentare;
 • Canal pentru cablu;

Preț de referință cablu / canal: 4 lei / ml.

Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Cameră de supraveghere bullet, cu o performanță excelentă și o rezoluție de 8 MP și un senzor CMOS puternic, această cameră poate capta imagini clare și detaliate, chiar și în condiții de iluminare slabă, având o sensibilitate ridicată  și un filtru IR cut, pentru ca imaginea să nu fie afectată de infraroșu. Aceasta dispune de un iluminator cu infraroșu cu o distanță de acțiune de până la 60 de metri și tehnologie Smart IR, pentru a furniza imagini clare chiar și în condiții de iluminare redusă.

O imagine capturată de o camera de 8 MP va avea mai multe detalii, precizie mai mare și claritate mai bună decât aceeași imagine capturată de o camera de 5 MP și o să includă de 4 ori mai mulți pixeli captați față de o cameră de 2 MP, ceea ce vă oferă cel mai înalt standard de calitate.

Versiunea cu lentilă de 2.8mm asigură un unghi maxim de vizualizare de 102 grade.

Clasificarea IP67 o face potrivită pentru utilizarea în condiții meteorologice și de mediu dificile. Dimensiunile compacte și greutatea redusă fac instalarea ușoară și convenabilă, iar temperatura de operare extinsă de la -40°C la +60°C garantează funcționarea fiabilă în orice mediu.

DVR-ul Hikvision suportă compresie video H.265 Pro+, așa încât spațiul de stocare devine și mai eficient utilizat, fișierele video find transportate mai rapid datorită dimensiunilor mai reduse.

În plus, DVR-urile din aceste serii, permit și conectarea unui număr mare de camere IP, așa încât puteți să extindeți sistemul la un moment dat, fără a schimba echipamentul de înregistrare.

Înregistrarea 8 MP 4K UHD a DVR-ului vă permite să aveți imagini clare atunci când acestea sunt necesare.

Funcțiile inteligente de detecție vă oferă un plus de confort și siguranță.

Dispune de intrare audio și permite monitorizarea de la distanță prin browser, soft client sau smartphone.

Are un slot SATA, port USB și ieșire HDMI / VGA, astfel vă puteți conecta la DVR pentru a vizualiza, în timp real, camerele și a prelua imaginile pe un stick USB.

mediaIamge

Prin tehnologia Motion Detection a Hikvision, sistemul dispune de funcția de detectarea a intrării într-o regiune virtuală predefinită a persoanelor, vehiculelor sau a altor obiecte iar anumite acțiuni pot fi efectuate la declanșarea alarmei de detecție.

Printre funcții se numără: ieșire din regiune, bagaje nesupravegheate, dispariție obiect, intensitate audio diferită, alarmă PIR, detectare defocalizare și modificare de scenă.

Desigur, funcțiile inteligente vă permit și căutarea în funcție de evenimentele detectate, facială, numere de înmatriculare, sunete puternice, astfel puteți naviga mai ușor prin fișiere.

Vă rugăm să menționați dacă aveți nevoie de o anumită funcție, întrucât pot exista diferențe în funcție de modelul softului și a camerelor.

Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play vă permit să vizualizați în timp real camerele, să primiți alerte și notificări, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.


Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.
Email Sună WhatsApp

Toamna suflăm prețurile 🍂

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.