Sistem de supraveghere exterior cu 3 camere 5 MP QHD, infraroșu 20 metri, DVR cu funcții de detecție inteligente, HDD 1TB Hikvision SVH-E-5-3 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Sistem de supraveghere exterior cu 3 camere 5 MP QHD, infraroșu 20 metri, DVR cu funcții de detecție inteligente, HDD 1TB Hikvision SVH-E-5-3

2433lei cu TVAÎn rate, de la 164 lei pe lună, persoane fizice

-5%
5MP_bullet_3_camere_hikvision

Sistem de supraveghere exterior cu 3 camere 5 MP QHD, infraroșu 20 metri, DVR cu funcții de detecție inteligente, HDD 1TB Hikvision SVH-E-5-3

2433lei cu TVAÎn rate, de la 164 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

  • DVR cu 4 canale de 5 MP QHD;
  • 3 camere de 5 MP, IR 20 m *;
  • Sursă de alimentare;
  • HDD 1TB;
  • Video balune;
  • Doze pentru accesorii;
  • Mufe pentru alimentare;

* disponibile și în varianta dome, de interior.

Taxate suplimentar:

  • Cablu CCTV și de alimentare;
  • Canal pentru cablu;
Prețul cablului este de 5 lei / ml iar canalul alți 5 lei / ml.
Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

 

Camerele bullet, de exterior și dome, de interior, Hikvision 5 MP, QHD, vă permit să vedeți imagini de o calitate foarte bună.

O imagine capturată de o camera de 5 MP va avea mai multe detalii, precizie mai mare și claritate mai bună decât aceeași imagine capturată de o camera de 2 MP. Acest lucru este valabil mai ales în situații unde este nevoie de imagini detaliate, cum ar fi observarea obiectelor sau persoanelor la o distanță mai mare.

Infraroșul de 20 metri la camerele bullet de exterior, asigură vizibilitatea pe timpul nopții.

Disponibile în mai multe variante de distanță focală, cea de 2.8 mm asigură un unghi de vizualizare de până la 110 grade în diagonală.

Rezistent la apă și praf e asigurată de certificarea IP67 pentru ambele tipuri, așa că puteți alege dome și pentru locuri mai puțin prietenoase.

Alimentarea se realizează cu ajutorul unei tensiuni de 12 volți.

DVR-ul Hikvision suportă compresie video H.265 Pro+, așa încât spațiul de stocare devine și mai eficient utilizat, fișierele video find transportate mai rapid datorită dimensiunilor mai reduse.

În plus, DVR-urile din aceste serii, permit și conectarea unui număr mare de camere IP, așa încât puteți să extindeți sistemul la un moment dat, fără a schimba echipamentul de înregistrare.

Funcțiile inteligente de detecție vă oferă un plus de confort și siguranță.

Dispune de intrare audio și permite monitorizarea de la distanță prin browser, soft client sau smartphone.

Are un slot SATA, port USB și ieșire HDMI / VGA, astfel vă puteți conecta la DVR pentru a vizualiza, în timp real, camerele și a prelua imaginile pe un stick USB.

mediaIamge

Prin tehnologia Motion Detection a Hikvision, sistemul dispune de funcția de detectarea a intrării într-o regiune virtuală predefinită a persoanelor, vehiculelor sau a altor obiecte iar anumite acțiuni pot fi efectuate la declanșarea alarmei de detecție.

Printre funcții se numără: ieșire din regiune, bagaje nesupravegheate, dispariție obiect, intensitate audio diferită, alarmă PIR, detectare defocalizare și modificare de scenă.

Desigur, funcțiile inteligente vă permit și căutarea în funcție de evenimentele detectate, facială, numere de înmatriculare, sunete puternice, astfel puteți naviga mai ușor prin fișiere.

Vă rugăm să menționați dacă aveți nevoie de o anumită funcție, întrucât pot exista diferențe în funcție de modelul softului și a camerelor.

Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play vă permit să vizualizați în timp real camerele, să primiți alerte și notificări, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.