Consiliere gratuită: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
-20%
Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-A

Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-A

5000lei 3999lei cu TVA

Kit format din:

 • DVR compatibil cu cel puțin 4 camere UHD 4K;
 • 4 camere de 8 MP, compatibile 4K;
 • Camerele pot fi alese în orice combinație: bullet exterior, dome interior;
 • HDD cu capacitate maximă de 1TB cu posibilitate de mărire;
 • Videobalune;
 • Alimentator;
 • Mufe de alimentare;
 • Doză accesorii;
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Sistemul video Hikvision 4K UHD vă permite să vizualizați clar toate detaliile din împrejurimi, să vedeți fețele persoanelor îndepărtate și astfel să puteți avea imagini mai relevante în cazul nefericit al unei spargeri.

Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-A Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-ACamerele Hikvision din noua serie vă permit să vizualizați mult mai clar imaginile, suportând tehnologia de înregistrare 4K UHD.

Rezoluția acestora standard este de 8,29 MP și există mai multe variante de zoom pentru fiecare dintre ele, astfel camera va fi focusată pe obiectivul propus. De asemeni, opțional se poate alege și o camera cu zoom motorizat automat. Unghiul de vizualizare variază de la 30° to 115°.

Dispun de tehnologia infraroșu, astfel puteți vizualiza clar noaptea, până la 60 metrii.

Camera este rezistentă la apă și praf, certificată IP 67.

Poate transmite cu formate: TVI/AHD/CVI/CVBS.

DVR-ul dispune de tehnologia Hikvision AcuSense de detecție a persoanelor și mașinilor.

Un DVR puternic, disponibil în variante cu până la 16 canale Turbo HD.

DVR-ul înregistrează cu formatul H.265 pro+ pentru a salva cât mai mult din capacitatea de stocare fără ca și calitatea imaginii să fie pierdută.

Compatibil atât cu camerele Hikvision, cât și cu alte tehnologii folosite de diverși producători: HDTVI/AHD/CVI/CVBS/IP.

DVR-ul suportă unul sau două HDD-uri de până la 10 TB, în funcție de variantă.

De asemenea, se pot conecta camere IP sau prin rețea la acesta, la fel ca la un NVR.

Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-A
Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-ANoua generație de camere Hikvision sunt capabile să înregistreze 4K mult mai clar noaptea, astfel puteți vizualiza detalii precum numărul mașinii, chiar și în condiții dificile.

Investiția în UHD se va amortiza prin identificarea mai rapidă a faptașului și a faptului întâmplat și imagini ce le puteți prezenta instanței.

Tehnologia Hikvision AcuSense permite identificarea oamenilor și vehiculelor și în același timp reduce numărul alarmelor false cu până la 90%, atunci când cineva intră într-un perimetru protejat.

Această tehnologie identifică automat când în perimetrul dumneavoastră intră un intrus.

Sistemul poate clasifica și salva o bază de date cu persoanele și vehiculele ce intră în perimetru, astfel încât nu mai este necesar să vizualizați cadru cu cadru pentru a găsi ce vă interesează.

Sistem de securitate complet, video și alarmă, 4 camere UHD 4K și gratuit sistem de alarmă wireless Paradox, Hikvision PH-4K-A
Screenshot ImageVedeți pe telefon sau calculator, în timp real, camerele de supraveghere.

Puteți să vă conectați și vizualizați imaginile în timp real cu ajutorul internetului. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru supraveghere video Hikvision sau să accesați pagina de internet dedicată DVR-ului dvs. . Se pot conecta până la 128 de utilizatori simultan, sau după caz, chiar mai mulți, ideal pentru a distribui imaginile într-un bloc de locuințe sau alte acțiuni asemenea. . Desigur, DVR-ul dispune de ieșire HDMI pentru a vă conecta monitorul.

 

Sistemul de alarmă wireless adaugă un spor de siguranță suplimentar pentru dumneavoastră, dar fără bataia de cap în plus cu cablurile.

 

mg5000_v202

Magellan MG50xx este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Centrală radio cu 32 de zone radio (2 intrări cablate), 2 partiții, 32 utilizatori, max 32 telecomenzi, include și cutie metalică echipată cu traf 30VA și siguranța.

K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de închidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind făcută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.
k10v
pmd2p_front_bigSenzorul de mișcare Pro PMD2P  este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Reducerile toamnei
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.