Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD Dahua - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD Dahua

Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD Dahua

Solicită oferta

Kit format din:

  • Cameră termică Full HD;
  • Rezoluție detecție termică camera: 256 * 192;
  • Unitate de referință pentru temperatură;
  • NVR IP 128 canale;
  • Detector și memorare față;
  • Licență software profesional detecție.

Vedeți soluția portabilă.

Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Acest sistem vă poate oferi o detecție precisă a temperaturii persoanelor, cu o acuratețe de +- 0.5 grade celsius. Ideal pentru măsurători rapide în zone aglomerate. Recunoaște fețele oamenilor și le memorează.

 

Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD DahuaCameră termică cu înregistrare FULL HD, lentilă atermalizată și rezoluție de detecție termică 256 x 192.

Senzorul termic fără răcire VOx permite detecția corectă și rapidă a temperaturii. Eroarea de detecție este de +- 0.3 grade Celsius.

Camera IP, înregistrare pe card și NVR, alarmă, alimentare PoE prin cablu ethernet.

NVR ce suportă până la 128 canale IP.

Detecția feței pe 6 canale (camere) concomitent.

Recunoașterea feței, pe lângă detecția acestora, dispozitivul reține până la 300.000 fețe pe care le poate compara pentru a verifica dacă persoana respectivă este cunoscută.

NVR-ul este perfect pentru detecția persoanelor, a drumului acestora precum și memorarea temperaturii.

Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD Dahua
Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD DahuaCorp de referință pentru temperatură cu o variație a acesteia cuprinsă între 0.1 și 0.2 grade Celsius.

Dispozitivul este absolut necesar pentru a compara temperatura acestuia cu cea detectata a persoanelor, păstrând acuratețea de detecție la un grad maximal.

Licență software DAHUA DSS Pro ce poate fi utilizat pentru adăugarea de alarme, notificări și integrări cu diverse sisteme software pentru a exporta sau transmite în timp real datele preluate de la camere.

Softul vă permite și controlarea sistemelor de acces, cum ar fi porțile sau ușile, a alarmelor și a unei multitudini de camere.

Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD Dahua

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD DahuaSistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD DahuaSistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD DahuaSistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD DahuaSistem de detecție a temperaturii umane și înregistrare video FULL HD Dahua

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.