Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2

Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2

Solicită oferta

Kit format din:
  • Centrala Magellan MG 5000;
  • Tastatură K10;
  • Doi senzori de mișcare PMD 85 wireless;
  • O sirenă de exterior;
  • Acumulator centrală;
  • Acumulator sirenă;

 

5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

mg5000_v202

Magellan MG5000 este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de închidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.

Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind făcută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.

k10v
dg85Cu caracteristici inovatoare, cum ar fi 100% Digital Detection, Auto-Pulse Signal Processing, scut metalic și Digital Automatic Temperature Compensation, seria Digital Motion Detector asigură performanțe deosebite și imunitate la alarmă falsă.

Senzorul de mișcare PMD85 este potrivit pentru obiectivele exterioare ale locuinței dvs. . Digigard PMD85 depășește provocările mediului cu succes combinând o rezistență la intemperii prin design-ul de renume mondial. Este rezistent la impact ,  zăpadă, vânt, praf și temperaturi fie mari, fie negative, datorită faptului că circuitul său este căptușit cu o soluție specială. Rezistă cu succes celor mai vaste condiții meteorologice, fiind construit cu mare atenție la detalii, asigurând o protecție optimă în exteriorul spațiului interior al dvs. . Acest detector identifică oameni și ignoră animalele cu o greutate de până la 40 kg.

Rezistă la temperaturi de la  -35°C până la 50°C; dispune de protecție UV pentru lentilă; nivel reglabil de detecție. Senzorul PMD85 încorporează tehnologia wireless (fără fir) fiind ideal pentru în condiții ostile cablajului. Durata de viață a bateriilor alkaline este de appx. 3 ani. Detectorul funcționează utilizând 3 baterii de tip AA.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2Sistem de alarma wireless cu 2 senzori pentru exterior casă Paradox SA-23-W2

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.