Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Solicită oferta

Kit format din:

  • Centrala Paradox Magellan MG Wireless cu posibilitate de extindere;
  • Acumulator backup;
  • Tastatură cu touch inteligentă TM70;
  • Telecomandă cu 4 butoane;
  • Senzor de prezență wireless cu cameră integrată;
  • Posibilitate de conectare la cloud;
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Magellan MG5075 este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes ce suportă până la 32 zone. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Funcțiile suplimentare și avansate ale centralei, permit conexiunea cu senzorii precum HD88 ce includ și cameră de supraveghere, extinderea cu modul internet, controlul cu telecomanda de la distanță, sirenă wireless și alte diverse protocoale de comunicație GSM.

TM70 o tastatură touch cu display inteligent. Display-ul de 7″ afișează atât zonele detectate din casă cât și alte informații esențiale.

Suportă card de memorie pentru a putea adăuga fotografiile pe care vi le doriți și a o utiliza ca o ramă foto atunci când se află în stand-by.

Senzorul de temperatură vă indică câte grade sunt în încăpere, ideal ca să scăpați de un termometru suplimentar.

Funcția SpotOn Alarm Locator permite utilizatorului încărcarea planurilor locației, pe diferite etaje, pentru a vă indica vizual ce senzor de alarmă a detectat un intrus.

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W
Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WHD88, un sistem complet de securitate, cu senzor de mișcare și cameră de supraveghere integrată.

Camera înregistrează inteligent, având o rezoluție de 720p și o memorie integrată, este capabilă să surpindă momentele în care hoții acționează.

Sistemul este capabil să înregistreze și sunetul, astfel veți auzi ce spun hoții.

Vizibilitate atât pe zii cât și noaptea, prin utilizarea tehnologiei infraroșu, camera poate vizualiza până la 10 metrii în condiții dificile.

Salvare în cloud. Aveți acces la înregistrări oricând și oriunde cu ajutorul acestei opțiuni.

Camerele pot salva datele pe cloud-uri deja existente, ca și Google Drive sau utilizând serviciile Paradox.

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WSistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W
Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WCu ajutorul serviciilor Paradox, nu doar că puteți monitoriza alarma și sistemul video în timp real, ci și puteți să controlați casa într-un mod inteligent utilizând smartphone-ul.

Actualizați-vă casa la versiunea smart cu sistemele dedicate.

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Plouă cu procente!
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.