Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Solicită oferta

Kit format din:

  • Centrala Paradox Magellan MG Wireless cu posibilitate de extindere;
  • Acumulator backup;
  • Tastatură cu touch inteligentă TM70;
  • Telecomandă cu 4 butoane;
  • Senzor de prezență wireless cu cameră integrată;
  • Posibilitate de conectare la cloud;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Magellan MG5075 este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes ce suportă până la 32 zone. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Funcțiile suplimentare și avansate ale centralei, permit conexiunea cu senzorii precum HD88 ce includ și cameră de supraveghere, extinderea cu modul internet, controlul cu telecomanda de la distanță, sirenă wireless și alte diverse protocoale de comunicație GSM.

TM70 o tastatură touch cu display inteligent. Display-ul de 7″ afișează atât zonele detectate din casă cât și alte informații esențiale.

Suportă card de memorie pentru a putea adăuga fotografiile pe care vi le doriți și a o utiliza ca o ramă foto atunci când se află în stand-by.

Senzorul de temperatură vă indică câte grade sunt în încăpere, ideal ca să scăpați de un termometru suplimentar.

Funcția SpotOn Alarm Locator permite utilizatorului încărcarea planurilor locației, pe diferite etaje, pentru a vă indica vizual ce senzor de alarmă a detectat un intrus.

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W
Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WHD88, un sistem complet de securitate, cu senzor de mișcare și cameră de supraveghere integrată.

Camera înregistrează inteligent, având o rezoluție de 720p și o memorie integrată, este capabilă să surpindă momentele în care hoții acționează.

Sistemul este capabil să înregistreze și sunetul, astfel veți auzi ce spun hoții.

Vizibilitate atât pe zii cât și noaptea, prin utilizarea tehnologiei infraroșu, camera poate vizualiza până la 10 metrii în condiții dificile.

Salvare în cloud. Aveți acces la înregistrări oricând și oriunde cu ajutorul acestei opțiuni.

Camerele pot salva datele pe cloud-uri deja existente, ca și Google Drive sau utilizând serviciile Paradox.

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WSistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W
Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WCu ajutorul serviciilor Paradox, nu doar că puteți monitoriza alarma și sistemul video în timp real, ci și puteți să controlați casa într-un mod inteligent utilizând smartphone-ul.

Actualizați-vă casa la versiunea smart cu sistemele dedicate.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WSistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WSistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WSistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-WSistem de alarmă Wireless cu 2 senzor de mișcare și camere video și tastatură touch Paradox OF-P1-W

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.