Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
K32L-mg5-pana-la-32-senzori-paradox

Sistem de alarmă cu până la 32 detectori de mișcare fără fir, sirenă de interior și / sau exterior, tastatură LCD, telecomandă, posibilitate de conectare la aplicația mobilă sau firmă pază PA-WMG5-K32L-32-50

1795lei cu TVA

Câți detectori de mișcare dorești?

Contactul magnetic te alertează când o ușă sau un geam se deschide

Auzi alarma în interior, exterior sau peste tot

Se lasă necompletat dacă nu se dorește alegerea sirenei.

Se lasă necompletat dacă nu se dorește alegerea sirenei.

Primești SMS prin GSM sau notificare utilizând IP prin internet și conectare cu firma de pază

Se lasă necompletat dacă nu se dorește alegerea comunicatorului.

Se lasă necompletat dacă nu se dorește alegerea comunicatorului.

Conectează alarma la firma de pază și îți putem oferi peste 10 oferte și reducere la sistemul de alarmă, după comandă

Kit format din:

 • Centrală Magellan, fără fir, cu până la 32 zone;
 • Senzori de mișcare, cu acumulatori, fără fir;
 • Sirenă de exterior și / sau interior, cablată;
 • Tastatură cu butoane și LCD, cablată;
 • Telecomandă alarmă, armare, dezarmare criptată, 4 butoane;
 • Cutie cu alimentator pentru centrală;
 • Acumulator pentru centrală și sirenă de exterior;

Echipamente opționale *:

 • Contact magnetic ușă, fără fir;
 • Comunicator GSM / dispecerat;
 • Alte tipuri de detectoare, e.g.: geam spart;
 • Buton de panică;

* nu sunt incluse în prețul afișat, dacă nu pot fi selectate în configurator.

Cablul pentru sirenă și tastatură, cât și canalul aferent, nu sunt incluse în preț.

Beneficiezi de o reducere dacă alegi și firma de pază utilizând IQ BROKER! Solicită-ne o ofertă.
-5% față de o ofertă concurentă.📞
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Magellan este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes ce suportă până la 32 zone. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Funcțiile suplimentare și avansate ale centralei, permit conexiunea cu senzorii precum HD88 ce includ și cameră de supraveghere, extinderea cu modul internet, controlul cu telecomanda de la distanță, sirenă wireless și alte diverse protocoale de comunicație GSM sau IP.

Detectorul de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless.

Imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu. Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alcaline este de appx. 2 ani.

Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.

Acoperă o distanță de 11x11m și până la 15m pentru razele centrale cu unghi de 88.5°, iar transmisia se poate realiza până la 70 de metri.

Tastatura Paradox LCD cu 32 de zone, compatibilă cu sisteme SP și MG StayD, dispune de un ecran cu etichete programabile și poate fi utilizată pentru 2 partiții, astfel încât puteți vizualiza senzorii în timp real, chiar și în număr mare.

Dispune de butoane fizice, zone tip clopoțel setabile independent și 3 alarme de panică ce se pot activa din tastatură. Afișează în timp real starea zonelor de alarmă până la dezarmare.

Iluminare LED a butoanelor, vă oferă un plus de confort, vizualizând totul mai ușor.

Sirena de exterior va alerta atât vecinii cât și pe dumneavoastră atunci când un intrus pătrunde în interiorul locației.

Are o rată flash de 120 per minut și un ton unic, cu un nivel sonor de 120db/1m. Carcasa este fabricată din plastic ABS rezistent la șocuri, intemperii și UV.

Sirena este dotată cu un sistem de iluminare super luminos, care emite un semnal vizual puternic atunci când este activată și asigură vizibilitate excelentă.

Carcasa sirenei e fabricată dintr-un material foarte rezistent și durabil, care poate încasa uzura și impactul fizic.

Această sirenă este ideală pentru utilizarea într-un sistem de securitate în interiorul unei clădiri sau a unei locuințe, unde poate fi folosită pentru a atrage atenția în cazul unei situații de urgență sau a unei alarme.

Telecomanda cu 4 butoane, funcție de armare, dezarmare și 5 acțiuni programabile.
Dezarmare criptată, securizată. Funcționează până la 45 metri. Vă conferă manevrabilitate și confort în utilizarea sistemului de alarmă.

Accesorii opționale

Comunicatorul IP vă permite să monitorizați centrala antiefracție prin intermediul internetului, astfel nu doar că puteți primii notificări în prealabil și alarmă pe telefon, dar puteți dispune și de funcții suplimentare asupra centralei. De asemeni, modulul vă va permite să comunicați cu firma de pază în situația în care alarma se declanșează.

Pentru că securitatea datelor este o prioritate, modulul utilizează o encriptare de 128 biți, ceea ce vă asigură că datele nu pot fi citite de persoane neautorizate.

Sistem de alarmă Wireless cu senzor de mișcare wireless și modul IP Paradox OF-P2-IP-W
Comunicator GPRS Paradox PCS 250GCu comunicatorul GPRS Paradox, securitatea este la îndemâna ta. Acest dispozitiv inovator asigură monitorizarea și controlul sistemelor de alarmă Paradox de la distanță, folosind comunicarea GPRS rapidă și sigură. Oferă o soluție de raportare fiabilă între locația monitorizată și stația de monitorizare, folosind rețeaua mobilă.

Designul contemporan și tehnologia avansată fac din acest comunicator GPRS un partener de încredere pentru protejarea obiectivelor tale, funcționând independent sau ca rezervă pentru comunicarea prin linie telefonica fixă. Securitatea și conectivitatea sunt la cel mai înalt nivel, iar redundanța prin dublarea providerilor GSM garantează disponibilitatea constantă. Simplu și eficient, prin SMS.

Contact magnetic radio cu dimensiuni reduse vă permite să identificați o deschidere fără autorizație a ușilor sau geamurilor.
Durata de viața a bateriei lungă, între 1 și 5 ani.
Contact magnetic radio (wireless) miniatura Paradox DCT2 - CumpărOk
Paradox BlueEye, o aplicație modernizată compatibilă cu sistemele Paradox, vă oferă o interfață mai modernă și plăcută pentru a vă gestiona alarma și de a primi notificări sau alerte.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.


Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.
Email Sună WhatsApp

Toamna suflăm prețurile 🍂

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.