Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru casă Paradox SA-28-C6

Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru casă Paradox SA-28-C6

Solicită oferta

Kit format din:

 • Centrala Spectra SP 6000;
 • O tastatură K10;
 • Șase senzori de misare Pro+ cablați;
 • Contact magnetic cablat
 • O sirena de exterior;
 • Acumulator centrală;
 • Acumulator sirenă;

Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

spectra-centralaPanourile de control Spectra SP (SP4000, SP5500, SP6000, SP65 și SP7000) oferă o combinație de caracteristici inovatoare, precum și un bus avansat de comunicare pentru un sistem de securitate unic, extensibil. Prin intermediul busului de comunicare, toate panourile Spectra SP pot fi extinse cu ajutorul modulelor de extensie wireless și cablate și o varietate de module și accesorii.
Cu capacitatea lor de actualizare a firmware-ului în câmp, seria Spectra SP permite instalarea de a actualizări a sistemului fără bătăi de cap – rapid, ușor și la fața locului.
Spectra SP oferă, de asemenea, comunicarea pe mai multe căi; acest lucru permite sistemului să comunice prin canale multiple, inclusiv telefonie, IP / GPRS / GSM, și de voce cu ajutorul modulului Voice VDMP3.
Cu o tehnologie fiabilă de comunicare, extindere flexibilă și tastaturi prietenoase cu utilizatorul, Spectra SP este soluția completă de securitate pentru spații rezidențiale sau comerciale.
K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de inchidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind facută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.
k10v
476plusSenzorul de mișcare Pro Plus 476 vă oferă cele mai noi tehnologii disponibile pentru o precizie superioară. „Auto Pulse Signal Processing” asigură o precizie de detectare excepțională. Detectorul dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.

Detectoare de mișcare Pro Plus au încorporat un sistem împotriva alarmei false pentru a vă oferi fără probleme o performanță de excepție. Detectorul dispune de un scut metalic pentru a proteja împotriva surselor comune de alarme false și un design unic pentru lentile ce înlătură interferența cu lumina.
Pro Plus vă oferă o tehnologie avansată cu eficacitate dovedită. Detectoarele noastre regulate și anti animale de companie sunt testate în mod individual asigurând cea mai înaltă performanță, calitate superioară a detecției după supunerea la un grup de teste cu o dificultate însemnată.

Senzorul poate asigura și imunitatea impotriva animalelor.

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Centrala Spectra SP4000
Suportă modul StayD
Bus de expansiune cu 4 fire
Se poate extinde până la 32 de zone
Până la 16 PGMs
2 partiții
32 coduri utilizator
Suportă seria PCS
Suportă modul internet IP100
Suportă apelare voce VDMP3
Suportă aplicația iParadox app (se poate controla de pe telefonul mobil)
Se poate actualiza folosind 307USB
– In-Field Firmware Upgrade soft pentru SP4000/SP65
Suportă numere de telefon multiple: 3 pentru stația de monitorizare, 5 pentru apel personal și 1 pentru raportare pe pager
Funcție automată ora de vară
Resetare prin apăsare pe buton (revenire la setările inițiale)
Conectare directă la 9.6k baud
– Babyware pentru SP4000/SP65
256 de evenimente în buffer
Încape în 20cm x 25.5cm x 7.6cm și 28cm x 28cm x 7.6cm cutii de metal.

Tastatura K10
Suportă modul StayD
Afișaj cu LED-uri în 10 zone
LED-uri pentru starea tipului de armare (Arm , Sleep, Stay) și LED-uri separate pentru fiecare partiție.
Afișaj inteligent a zonelor deschise (tastele se aprind atunci cand apare o zona deschisă)
1 zonă de intrare a comenzilor
Zonă de alertă în mod independent
7 butoane de acțiune cu o singură atingere
3 alarme de panica activate de la tastatură
Iluminare reglabilă reglabilă

Senzor 476 Pro Plus
11m x 11m  și până la 15m pentru razele centrare cu un unghi de vizualizare de 88.5°
Un grad foarte ridicat de respingere EMI și RFI
PCB folosește doar componente montate pe suprafață
Releu solid-state
Tehnologie patentată Auto Pulse Signal Processing
Compensare automată de temperatură
Scut de metal pentru a maximiza performanța impotriva interferențelor de tip EMI și RFI
Senzor cu elemente duale
Comutator anti-sabotaj
Temperatură de funcționare de la  -20°C până la 50°C.
Disponibil și în varianta imună la animale până la 18KG.

Plouă cu procente!
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.