Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Sistem de alarma cablat cu 2 senzori pentru casă de exterior Paradox SA-20-C2

Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6

Solicită oferta

Kit format din:

  • Centrala Spectra SP 5500;
  • Tastatura K10;
  • Șase senzori de mișcare DG 85;
  • O sirenă de exterior;
  • Acumulator centrală;
  • Acumulator sirenă;

5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

spectra-centralaPanourile de control Spectra SP (SP4000, SP5500, SP6000, SP65 și SP7000) oferă o combinație de caracteristici inovatoare, precum și un bus avansat de comunicare pentru un sistem de securitate unic, extensibil. Prin intermediul busului de comunicare, toate panourile Spectra SP pot fi extinse cu ajutorul modulelor de extensie wireless și cablate și o varietate de module și accesorii.
Cu capacitatea lor de actualizare a firmware-ului în câmp, seria Spectra SP permite instalarea de a actualizări a sistemului fără bătăi de cap – rapid, ușor și la fața locului.
Spectra SP oferă, de asemenea, comunicarea pe mai multe căi; acest lucru permite sistemului să comunice prin canale multiple, inclusiv telefonie, IP / GPRS / GSM, și de voce cu ajutorul modulului Voice VDMP3.
Cu o tehnologie fiabilă de comunicare, extindere flexibilă și tastaturi prietenoase cu utilizatorul, Spectra SP este soluția completă de securitate pentru spații rezidențiale sau comerciale.
K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de inchidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.

Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind facută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.

k10v
dg85Cu caracteristici inovatoare, cum ar fi 100% Digital Detection, Auto-Pulse Signal Processing, scut metalic și Digital Automatic Temperature Compensation, seria Digital Motion Detector asigură performanțe deosebite și imunitate la alarmă falsă.

Senzorul de mișcare DG85 este potrivit pentru obiectivele exterioare ale locuinței dvs. . Digigard DG85W depășește provocările mediului cu succes combinând o rezistență la intemperii prin design-ul de renume mondial. Este rezistent la impact ,  zăpadă, vânt, praf și temperaturi fie mari, fie negative, datorită faptului că circuitul său este căptușit cu o soluție specială. Rezistă cu succes celor mai vaste condiții meteorologice, fiind construit cu mare atenție la detalii, asigurând o protecție optimă în exteriorul spațiului interior al dvs. .
Acest detector identifică oameni și ignoră animalele cu o greutate de până la 40 kg.

Rezistă la temperaturi de la  -35°C până la 50°C; dispune de protecție UV pentru lentilă; nivel reglabil de detecție.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6Sistem de alarma cablat cu 6 senzori pentru exterior casă Paradox SA-22-C6

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.