Sistem de alarmă cablat cu 5 senzori, sirenă de exterior, tastatură cu butoane iluminate și comunicator GSM ce permite conectarea la firma de pază și notificare Paradox PA-SP-GSM-SE-105 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Sistem de alarmă cablat cu 5 senzori, sirenă de exterior, tastatură cu butoane iluminate și comunicator GSM ce permite conectarea la firma de pază și notificare Paradox PA-SP-GSM-SE-105

2665lei cu TVAÎn rate, de la 180 lei pe lună, persoane fizice

-5%
alarma_paradox_cablata_sirena_exterior_comunicator_gsm_senzori_5

Sistem de alarmă cablat cu 5 senzori, sirenă de exterior, tastatură cu butoane iluminate și comunicator GSM ce permite conectarea la firma de pază și notificare Paradox PA-SP-GSM-SE-105

2665lei cu TVAÎn rate, de la 180 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

 • Centrală Spectra, cu 8 zone pe cablu;
 • 5 senzori de mișcare, cablați;
 • Comunicator GSM, pentru notificare și firma de pază;
 • Sirenă de exterior, cablată;
 • Tastatură cu butoane iluminate, cablată;
 • Cutie cu alimentator pentru centrală;
 • Acumulator pentru centrală și sirenă;

Echipamente opționale *:

 • Sirenă de interior, cablată;
 • Contact magnetic ușă sau geam;
 • Alte tipuri de detectoare, e.g.: geam spart;
 • Telecomandă alarmă, armare, dezarmare criptată, 4 butoane;
 • Buton de panică;

* nu sunt incluse în prețul afișat.

Cablul și canalul sunt taxate suplimentar la metru liniar.
Beneficiezi de o reducere dacă alegi și firma de pază prin IQ BROKER! Alege firma de pază cu IQ BROKER și ai reducere!
Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.
Centrala de alarmă Paradox Spectra este soluția perfectă pentru a-ți proteja locuința sau spațiul comercial. Cu un număr suficient de dispozitive compatibile, poți monitoriza diferite zone ale casei. De asemenea, centrala poate fi extinsă la și cu ajutorul unui modul wireless separat.

Suportă un număr suficient de coduri pentru utilizator și telecomenzi, așa încât fiecare membru să poată dispune de un dispozitiv de control, telecomandă.

Folosind meniul simplu și intuitiv, poți configura centrala fără probleme. Centrala are și funcția „StayD”, care asigură protecție în timp ce ești acasă.

Poți conecta centrala la monitorizare și să primești alerte pe telefon sau pagină ori la firma de pază. Și dacă ai nevoie de actualizări, le poți face ușor prin BabyWare.

În concluzie, Paradox Spectra face securitatea ușoară și eficientă, fără să fie nevoie să fii expert în tehnică.

Senzorul Paradox este o alegere perfectă pentru securitatea locuinței tale. Cu o instalare ușoară și o sensibilitate ajustabilă, oferă o protecție fiabilă împotriva mișcărilor neautorizate.

Acest senzor dispune de tehnologie avansată de detectare a mișcării, imunitate împotriva alarmelor false și o lentilă hibridă inovatoare, care asigură o acuratețe fără egal în detectarea intrușilor. De asemenea, lentila hibridă cilindrică-sferică patentată de Paradox optimizează colectarea energiei infraroșii și oferă o detecție precisă în toate direcțiile.

Cu certificarea EN50131 de grad 2, este o soluție de securitate de încredere pentru orice mediu.

Tastatura Paradox de tip clasic este un dispozitiv de control și interacțiune cu sistemul de alarmă Paradox Spectra. Aceasta oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să activeze și dezactiveze sistemul de alarmă, să controleze diverse funcții de securitate și să primească notificări despre evenimente importante.

Tastatura este dotată cu taste iluminate pentru o utilizare confortabilă și o vizualizare clară a informațiilor. Cu un design clasic și funcționalitate extinsă, tastatura completează sistemul Paradox Spectra, asigurând o gestionare simplă și eficientă a securității.

Dispune de modul StayD de la Paradox, așa încât vă permite flexibilitate în armare, dezarmare și vizualizarea informațiilor prin intermediul iluminării tastelor în mod interactiv.

Sirena de exterior va alerta atât vecinii cât și pe dumneavoastră atunci când un intrus pătrunde în interiorul locației.

Are o rată flash de 120 per minut și un ton unic, cu un nivel sonor de 120db/1m.

Carcasa este fabricată din plastic ABS rezistent la șocuri, intemperii și UV.

Comunicator GPRS Paradox PCS 250GCu comunicatorul GPRS Paradox, securitatea este la îndemâna ta. Acest dispozitiv inovator asigură monitorizarea și controlul sistemelor de alarmă Paradox de la distanță, folosind comunicarea GPRS rapidă și sigură.

Oferă o soluție de raportare fiabilă între locația monitorizată și stația de monitorizare, folosind rețeaua mobilă. Designul contemporan și tehnologia avansată fac din acest comunicator GPRS un partener de încredere pentru protejarea obiectivelor tale, funcționând independent sau ca rezervă pentru comunicarea prin linie telefonica fixă.

Securitatea și conectivitatea sunt la cel mai înalt nivel, iar redundanța prin dublarea providerilor GSM garantează disponibilitatea constantă. Simplu și eficient, prin SMS.

Telecomanda cu 4 butoane, funcție de armare, dezarmare și 5 acțiuni programabile. Dezarmare criptată, securizată.

Funcționează până la 45 metri. Vă conferă manevrabilitate și confort în utilizarea sistemului de alarmă.

Accesorii opționale

Comunicatorul IP vă permite să monitorizați centrala antiefracție prin intermediul internetului, astfel nu doar că puteți primii notificări în prealabil și alarmă pe telefon, dar puteți dispune și de funcții suplimentare asupra centralei.

De asemeni, modulul vă va permite să comunicați cu firma de pază în situația în care alarma se declanșează. Pentru că securitatea datelor este o prioritate, modulul utilizează o encriptare de 128 biți, ceea ce vă asigură că datele nu pot fi citite de persoane neautorizate.

Sistem de alarmă Wireless cu senzor de mișcare wireless și modul IP Paradox OF-P2-IP-W
Sirena este dotată cu un sistem de iluminare super luminos, care emite un semnal vizual puternic atunci când este activată și asigură vizibilitate excelentă.

Carcasa sirenei e fabricată dintr-un material foarte rezistent și durabil, care poate încasa uzura și impactul fizic.

Această sirenă este ideală pentru utilizarea într-un sistem de securitate în interiorul unei clădiri sau a unei locuințe, unde poate fi folosită pentru a atrage atenția în cazul unei situații de urgență sau a unei alarme.

Contact magnetic cu dimensiuni reduse vă permite să identificați o deschidere fără autorizație a ușilor sau geamurilor.Contact magnetic radio (wireless) miniatura Paradox DCT2 - CumpărOk
Paradox BlueEye, o aplicație modernizată compatibilă cu sistemele Paradox, vă oferă o interfață mai modernă și plăcută pentru a vă gestiona alarma și de a primi notificări sau alerte.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.