Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
-6%
Sistem de alarmă wireless cu 2 senzori pentru apartament Paradox SA-17-W2

Sistem de alarmă apartament, fără fire, cu 1 senzor și 1 contact magnetic AJAX SA-A1-W

1890lei cu TVA

Kit format din:

  • Hub cu conexiune la internet wireless;
  • Senzor radio, fără fir;
  • Contact magnetic ușă, fără fir;
  • Sirenă de interior, fără fir;
  • Telecomandă;
  • Disponibil pe alb și negru;

Adaugă extra protecție:

Senzor de proximitate suplimentar – 290 lei
Contact magnetic suplimentar – 199 lei
Telecomandă suplimentară – 190 lei
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Ajax Starter KIT Interior Alb

Sistemele Ajax sunt construite în așa fel încât să fie cât mai facile de utilizat, dar totodată să asigure protecția casei dumneavoastră prin metode noi, inovative, cu senzori de dimensiuni reduse și fără fir, ceea ce oferă un aport de confort la instalare, întrucât necesitatea cablurilor dispare complet.

Disponibile atât în variantele alb și negru, sistemele compacte vă fac viața mai sigură, iar instalarea acestora se efectuează în timp record.

Gestionarea sistemului se face de pe mobil sau din telecomandă.

Senzorul PIR Ajax are o distanță de detecție de până la 12 metri și vine și în variantă cu microfon* pentru detectarea geamului spart.

Senzorul are imunitate pentru animale de companie de până la 20 kg, așa că nu trebuie să vă faceți griji atunci când câinele trece prin dreptul acestuia.

Durata de viața a bateriei poate atinge până la 7 ani.

De asemeni, senzorul are detecție pentru bruiaj și intruziune.

* cereți înainte de a comanda

MOTION-PROTECT-ALB-FATA8
Sistem de alarmă apartament, fără fire, cu 1 senzor și 1 contact magnetic AJAX SA-A1-WContactul magnetic fără fir se poate monta la ușa de la intrare, așa încât, pe lângă senzorul PIR, o să aveți încă un strat de protecție.

Sensibilitatea contactului e de sub 2 cm, ceea ce-l face foarte precis și are o detecție rapidă.

Acesta alarmează sistemul când cele două contacte sunt despărțite.

Se poate monta și la fereastră.

Sistemele de securitate Ajax sunt gestionate de pe smartphone, așa încât dumneavoastră primiți rapid notificare în cazul unui intrus.

De asemenea, puteți arma și dezarma mai ușor sistemul utilizând telefonul.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

Catalog Produse KMW Systems - Importator sisteme de securitate

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Plouă cu procente!
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.