Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Sistem de alarmă wireless cu 4 senzori pentru casă Paradox SA-31-W4

Sistem de alarmă wireless cu 4 senzori pentru casă Paradox SA-31-W4

Solicită oferta

Kit format din:

  • Centrala Magellan MG 5000;
  • Tastatură K10;
  • Patru senzori de mișcare wireless PMD2P;
  • O sirenă de exterior;
  • Acumulator centrală;
  • Acumulator sirenă;
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

mg5000_v202

Magellan MG5000 este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de închidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind făcută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.
k10v
pmd2p_front_bigSenzorul de mișcare Pro PMD2P  este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.

Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.

Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Centrala Magellan MG5000
Suportă modul StayD
Dispune de un transmițător-receptor încorporat pe 433MHz sau 868MHz
32 de zone (oricare poate fi wireless)
32 utilizatori și 32 telecomenzi (1/utilizator)
2 partiții
4 zone de comunicare bus cu fir
Suportă seria PCS
Suportă IP100 modul internet
Suportă apelare vocală VDMP3
Suportă 16 PGM (oricare poate fi wireless)
Suportă aplicația iParadox app prin care puteți controla sistemul utilizând smartphone-ul
Actualizare software în locație
Numere de telefon pentru raportare evenimente (3 pentru monitorizare stație, 5 numere personale, 1 raportare pager)
Metoda noua de armare pe perioada somnului
Trecerea automată la ora de vară
Resetare prin apăsare de buton
Verifică dacă semnalul este buruiat
9.6k baud comunicare cu WinLoad
256 evenimente stocare in buffer
Încape în cutie metalică de 20cm x 25.5cm x 7.6cm sau 28cm x 28cm x 7.6cm.

Tastatura K10
Suportă modul StayD
Afișaj cu LED-uri în 10 zone
LED-uri pentru starea tipului de armare (Arm , Sleep, Stay) și LED-uri separate pentru fiecare partiție.
Afișaj inteligent a zonelor deschise (tastele se aprind atunci cand apare o zona deschisă)
1 zonă de intrare a comenzilor
Zonă de alertă în mod independent
7 butoane de acțiune cu o singură atingere
3 alarme de panica activate de la tastatură
Iluminare reglabilă reglabilă

Senzor PMD2P
Senzor cu elemente duale
Imun la animale de până la 18KG
11m x 11m  și până la 15m pentru razele centrare cu un unghi de vizualizare de 88.5°
Rază wireless:
-70M cu centrala MG5000
Un grad foarte ridicat de respingere EMI și RFI
PCB folosește doar componente montate pe suprafață
Tehnologie patentată Auto Pulse Signal Processing
Compensare automată de temperatură
Mecanism anti-sabotaj dual (acoperire/perete)
Salvează energia după două detecții consecutive
Avertizare funcționare (ledul alarmei afișează când dispozitivul este în mod economisire energie)
Sensibilitate reglabilă
Certificat EN 300-200
Certificat EN 50131
Durata appx. de viață a bateriilor alkaline: 2 ani
Folosește 3x baterii AAA

Plouă cu procente!
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.