Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1

Sistem alarmă fără fir cu 2 senzor de mișcare wireless, modul IP internet, sirenă radio, tastatură LCD radio, telecomandă, aplicație mobilă, firmă pază PA-O6-W2

Solicită oferta

Kit format din:

 • Centrala Paradox Magellan MG Wireless cu posibilitate de extindere;
 • Sirenă de exterior radio, fără fir;
 • Tastatură radio, fără fir, cu ecran LCD și taste iluminate;
 • 2 senzori de prezență wireless, cu acumulatori;
 • Contact magnetic ușă, fără fir;
 • Telecomandă alarmă, armare, dezarmare criptată, 5 butoane;
 • Modul de comunicare IP, internet;
 • Adaptor 6V;
 • Acumulator 7Ah;

Posibilitate de conectare la firma de pază prin modulul GSM.

Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Sistem alarmă fără fir cu 2 senzor de mișcare wireless, modul IP internet, sirenă radio, tastatură LCD radio, telecomandă, aplicație mobilă, firmă pază PA-O6-W2

Magellan MG50xx este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes ce suportă până la 32 zone. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

Funcțiile suplimentare și avansate ale centralei, permit conexiunea cu senzorii precum HD88 ce includ și cameră de supraveghere, extinderea cu modul internet, controlul cu telecomanda de la distanță, sirenă wireless și alte diverse protocoale de comunicație GSM.

Modulul IP 150+ vă permite să monitorizați centrala antiefracție prin intermediul internetului, astfel nu doar că puteți primii notificări în prealabil și alarmă pe telefon, dar puteți dispune și de funcții suplimentare asupra centralei.De asemeni, modulul vă va permite să comunicați cu firma de pază în situația în care alarma se declanșează.

Pentru că securitatea datelor este o prioritate, modulul utilizează o encriptare de 128 biți, ceea ce vă asigură că datele nu pot fi citite de persoane neautorizate.

Sistem de alarmă Wireless cu senzor de mișcare wireless și modul IP Paradox OF-P2-IP-W
pmd2p_front_bigSenzorul de mișcare Pro PMD2P  este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.
Tastatura Paradox Radio – fără fir – cu ecran LCD și iluminare LED a butoanelor, vă oferă un plus de confort, vizualizând totul mai ușor.
Suportă afisaj și control pentru 32 de zone și 2 partiții, așa încât vedeți senzorii în timp real, chiar și în număr mare.
Imagini pentru Paradox K37
Contact magnetic radio (wireless) miniatura Paradox DCT2 - CumpărOkContact magnetic radio cu dimensiuni reduse vă permite să identificați o deschidere fără autorizație a ușilor sau geamurilor.
Durata de viața a bateriei lungă, între 1 și 5 ani.
Sirena de exterior va alerta atât vecinii cât și pe dumneavoastră atunci când un intrus pătrunde în interiorul locației.
Avantajul acestei sirene constă în conectivitatea de tip radio, fără fir, așa încât scăpați de un fir în plus.
Sistem alarmă fără fir cu 2 senzor de mișcare wireless, modul IP internet, sirenă radio, tastatură LCD radio, telecomandă, aplicație mobilă, firmă pază PA-O6-W2
Alarma auto roel cerber sirena sis spy-shop.ro de la 137.88 RON - Jingle.ro - Pagina 18Telecomanda cu 5 butoane, funcție de armare, dezarmare și 6 acțiuni programabile.
Dezarmare criptată, securizată.
Aplicația Paradox Insite Gold vă permite să gestionați alarma de pe telefon cât și să accesați alte funcții suplimentare, ca gestionarea luminilor, a pisciniei, AC-ul.Puteți arma, dezarma alarma cât și primii notificări în legătura cu aceasta direct pe telefon.Sistem de alarmă Wireless cu senzor de mișcare wireless și modul IP Paradox OF-P2-IP-W

 

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Alunecă prețurile
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.