Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T
Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T

Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T

Solicită oferta

Specificatii pe scurt:

  • Termoscanner portabil profesional;
  • Baterie de 5000 mAh;
  • Acuratețe de +- 0.5 grade C;
  • USB tip C pentru conexiune cu PC;
  • Posibilitate analiză date pe calculator;
  • Alarmă temperatură depășită;
  • Rezoluție imagine: 640 x 480;
  • Rezoluție infraroșu 160 x 120;
  • Stocare pe card Micro SD;
  • Include card 16 GB și cablu USB
Vezi înregistrările și camerele în timp real pe telefon sau calculator prin aplicațiile dedicate Android sau iOS ori în browser.
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TDispozitivul KMW portabil de măsurare a temperaturii, parte din categoria PRO, astfel puteți conta pe acuratețea acestuia de 0.5 grade Celsius.

Durata de funcționare este de până la 6 ore continuu și puteți salva înregistrările pe un card micro sd, inclus în pachet.

Datele sunt clare pe ecranul de 2.8″, astfel veti putea vizualiza rapid temperatura, seta un cursor si determina, în timp real, locurile unde se crează puncte de maxim termic, asupra obiectelor și oamenilor.

De asemeni, în softul pentru PC aveți acces la istoric și imagine în timp real, la o dimensiune mai mare.

Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T
Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TPersonalizați informațiile și stilul de reprezentare al lor pe ecranul termoscannerului, astfel vă veți simți confortabil din punct de vedere vizual.
Avertizare vizuală și sonoră atunci când temperatura este depășită vă permite astfel să gestionați mai ușor situațiile cu flux intens de persoane, fără interacțiunea vizuala a dumneavoastră.Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T
Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TTrepied pentru fixare si setare cu alarma, pentru a vă proteja și a determina automat starea febrilă a oamenilor ce trec prin raza de detecție a aparatului, astfel nu aveți nevoie de un operator uman.

Vezi specificații complete KM-T28-T

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Scanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-TScanner video cu termoviziune portabil, înregistrare 6 ore, acuratețe 0.5c KMW KM-T28-T

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.