Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100

Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100

5389lei cu TVA

Kit video format din:

 • DVR cu 4 canale de 5 MP;
 • 4 camere dome de interior sau exterior, 5 MP, IR 50m;
 • Sursă de alimentare;
 • HDD 1TB;
 • Videobalune;
 • Doze pentru accesorii;
 • Mufe pentru alimentare;

Taxate suplimentar:

 • Cablu camere și / sau de alimentare;
 • Canal pentru cablu;

Kit alarmă format din:

 • Centrala Magellan MG 5000;
 • Tastatură K10;
 • Patru senzori de mișcare wireless PMD2P;
 • Modul GSM conexiune rețea;
 • O sirenă de exterior;
 • Acumulator centrală;
 • Acumulator sirenă;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100Camera Dahua KMW, cu o rezoluție de 5MP dome, vă permite să vizualizați clar tot ce se întâmplă, chiar și în situații de luminozitate scăzută, întrucât dispune de funcția Smart IR ce are o bătaie de până la 50 metri.

Funcțiile inteligente de detectare a perimetrului, feței și altele suportate de DVR sunt compatibile cu această cameră.

Camera dome poate fi instalată atât în interior cât și în exterior.

DVR-ul Dahua KMW dispune de funcții inteligente, ajutate de algoritmi de tipul învățare profundă, pentru a crește calitatea detecției în scenarii precum: detecția perimetrală, recunoașterea facială, funcțiile de detectare a mișcării, detecția intrușilor și detecția obiectelor lipsă.

Echipamentul de înregistrare afișat dispune de toată capacitatea necesară înregistrării video la calitate de 5 MP, QHD.

Dispune de sistem de alarmare, prin email, difuzor, transfer de date.

DVR-ul se poate conecta la internet pentru vizualizarea în timp real a camerelor pe telefon sau laptop.

Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100
Captură de ecranDispune de aplicații mobile pe AppStore și Google Play cu care puteți să controlați camerele, vizualiza în timp real, vedea înregistrările și chiar controla funcțiile avansate.

De asemeni, există câteva funcții smart în aplicații ce vă permit setarea de alarme la diferite detecții.

Vedeți aplicațiile:

outofdate-badge File:Download on the App Store Badge.svg - Wikimedia Commons

 

mg5000_v202

Magellan MG5000 este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de închidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastaturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind făcută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.
k10v
pmd2p_front_bigSenzorul de mișcare Pro PMD2P  este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.

Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.

Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100Pachet sistem de securitate casă cu 4 camere și 4 senzori alarmă wireless, dome 5MP, infraroșu inteligent 50 metri, DVR cu inteligență artificială și recunoaștere facială KMW Paradox SM-KP-100

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.