Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7" cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-11

Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7″ cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-11

Solicită oferta

Kit format din:

  • Post exterior aluminiu cu camera FULL HD, infraroșu, Wi-Fi;
  • Post interior ecran 7″ cu touchscreen și Wi-Fi;
  • Switch PoE cu 4 porturi;
  • Alte accesorii necesare incluse;
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție.
Garanția se oferă atât pentru lucrare cât și echipamente.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

Hikvision - DS-KV8113-WME1 - 1-flat IP video intercom outdoor station; with  card reader and IR supplement light; WiFi; 12 VDC/PoEPostul exterior IP Hikvision cu funcție de Wi-Fi, carcasă metalică și protecție împotriva apei de tip IP65, și rezistență la impact IK08, cu 3 indicatori integrați pentru apel, microfon și intrare.

Camera de 2MP cu infraroșu vă oferă o imagine clară atât noaptea cât și ziua, cu un unghi de vizualizare de 129° pe orizontală.

Sistemul de procesare al postului IP Hikvision suportă funcții precum suspendarea ecoului, respectiv a zgomotului.

Accesul este realizat fie prin utilizarea cardului tip IC sau prin aplicația Hik-Connect.

Alimentarea PoE asigură faptul ca nu mai sunt necesare fire suplimentare de alimentare și nici un alimentator suplimentar.

Desigur, find un post cu Wi-Fi integrat se poate conecta și direct cu postul interior, daca există alimentare la poartă, fără a mai fi nevoie de fire suplimentare și switch PoE, dar cu condiția existenței unui router capabil. Pentru această ofertă vă rugăm sa ne contactați.

Un post interior Hikvision cu ecran de 7″ TFT, aspectuos, ce încorporează tehnologie Wi-Fi, 8 canale de alarmă ce pot declanșa alerta pe post sau aplicație chiar și prin senzori de mișcare tip NO/NC, extensie cu card MicroSD pentru a reține înregistrările și mesajele nepreluate.

Se poate conecta prin cablu de internet alimentat PoE, astfel scăpați încă o alimentare suplimentară necesară.

Microfon și difuzor încorporate, nu sunt necesare boxe exterioare.

Desigur, la fel ca și în cazul de mai sus, funcția Wi-Fi permite conectarea cu postul exterior direct prin intermediul unui router wireless, dar devine necesară alimentarea locală.

Monitor 7" inch TCP/IP Wireless Hikvision DS-KH6320-WTE1, memorie interna  128 Mb, PoE - A2t.ro
Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7" cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-11Switch-ul PoE Hikvision vă ajută să scăpați de conexiuni ce nu sunt necesare, el transmite energia electrică către camere și face conexiunea cu NVR-ul.Scăpați de necesitatea unei alimentări separate și puteți conecta camerele pe distanțe de până la 250 metri de switch.
Se topesc prețurile
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.