Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7" Dahua D0IF-IP-11 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7" cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-11

Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7″ Dahua D0IF-IP-11

Solicită oferta

Kit format din:

  • Post exterior aluminiu cu camera FULL HD, infraroșu 30 metri;
  • Post interior, ecran 7″ cu touchscreen, alarmă;
  • Switch PoE cu 4 porturi;
  • Alte accesorii necesare incluse;
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Post Exterior DAHUAPostul exterior IP Dahua, fabricat cu carcasa din aluminiu, dispune de o camera ce are rezoluție FULL HD, 2MP.

Include iluminare infraroșu ce bate până la 30 metri, protecție împotriva apei IP67 și la impact IK10, 5KG la 400 metri.

Microprocesorul avansat din interiorul acestuia face ca imaginea să fie clară, iar compresia asigură o transmisie în timp real a mai multor date, astfel dvs. vedeți detalii suplimentare.

Accesul este realizat fie prin utilizarea cardului tip IC sau prin intermediul aplicației mobile DMSS.

Alimentarea PoE asigură faptul ca nu mai sunt necesare fire suplimentare de alimentare și nici un alimentator suplimentar.

Ecranul de 7″ TFT Dahua vă afișează toate informațiile necesare pentru controlul accesului, ca apelurile ratate, timpul, vizualizarea live a camerei, etc. .

Postul poate înregistra apelurile ratate, astfel dumneavoastră cunoașteți cine a fost în vizită, capacitatea de stocare putând fi extinsă utilizând un card de memorie Micro SD.

Integrează alarmă și sunet, astfel nu aveți nevoie de boxe suplimentare.

Suportă până la 6 zone legate și 8 fără fir. Se poate integra prin switch-ul PoE pentru camerele de supraveghere, astfel sa nu mai fie nevoie de unul suplimentar separat.

Monitor videointerfon Dahua, LCD 7, Rezolutie 1024x600, Slot SD, Wi-Fi, PoE
SWITCH PoE PFS3006-4ET-60 CU 6 PORTURI DAHUA - Switch-uri PoE cu deservirea a până la 8 porturi - DeltaSwitch-ul PoE Dahua vă ajută să scăpați de necesitatea unor cablaje suplimentare, întrucât realizează alimentarea către dispozitivele conectate direct prin cablul de date.

Conexiunea se poate realiza până la 250 metri, ceea ce confera o flexibilitate suplimentară.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7" Dahua D0IF-IP-11Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7" Dahua D0IF-IP-11Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7" Dahua D0IF-IP-11Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7" Dahua D0IF-IP-11Kit videointerfon IP pentru o familie cu post exterior FULL HD cu infraroșu 30 metri, card reader, post interior LCD TOUCH 7" Dahua D0IF-IP-11

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.