Kit videointerfon IP pentru o familie, 2 posturi interior, cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7" cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-12 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Kit videointerfon IP pentru o familie, 2 posturi interior, cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7″ cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-12

3396lei cu TVAÎn rate, de la 229 lei pe lună, persoane fizice

-5%
hikvision_1_fam_2_mon_2

Kit videointerfon IP pentru o familie, 2 posturi interior, cu post exterior FULL HD cu infraroșu, card reader, post interior LCD TOUCH 7″ cu Wi-Fi Hikvision H0IF-IP-12

3396lei cu TVAÎn rate, de la 229 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

  • Post exterior aluminiu cu camera FULL HD, infraroșu, Wi-Fi;
  • 2 posturi de interior, ecran 7″ cu touchscreen și Wi-Fi;
  • Card de memorie;
  • Switch PoE;

Yala electromagnetică nu este inclusă în preț, întrucât compatibilitatea depinde de tipul ușii.

Reducerile de primăvară!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.
Hikvision - DS-KV8113-WME1 - 1-flat IP video intercom outdoor station; with card reader and IR supplement light; WiFi; 12 VDC/PoEPostul exterior IP Hikvision cu funcție de Wi-Fi, carcasă metalică și protecție împotriva apei de tip IP65, și rezistență la impact IK08, cu 3 indicatori integrați pentru apel, microfon și intrare.

Camera de 2MP cu infraroșu vă oferă o imagine clară atât noaptea cât și ziua, cu un unghi de vizualizare de 129° pe orizontală.

Sistemul de procesare al postului IP Hikvision suportă funcții precum suspendarea ecoului, respectiv a zgomotului.

Accesul este realizat fie prin utilizarea cardului tip IC sau prin aplicația Hik-Connect.

Alimentarea PoE asigură faptul ca nu mai sunt necesare fire suplimentare de alimentare și nici un alimentator suplimentar.

Desigur, find un post cu Wi-Fi integrat se poate conecta și direct cu postul interior, daca există alimentare la poartă, fără a mai fi nevoie de fire suplimentare și switch PoE, dar cu condiția existenței unui router capabil. Pentru această ofertă vă rugăm sa ne contactați.

Un post interior Hikvision cu ecran de 7″ TFT, aspectuos, ce încorporează tehnologie Wi-Fi, 8 canale de alarmă ce pot declanșa alerta pe post sau aplicație chiar și prin senzori de mișcare tip NO/NC, extensie cu card MicroSD pentru a reține înregistrările și mesajele nepreluate.

Se poate conecta prin cablu de internet alimentat PoE, astfel scăpați încă o alimentare suplimentară necesară.

Microfon și difuzor încorporate, nu sunt necesare boxe exterioare.

Desigur, la fel ca și în cazul de mai sus, funcția Wi-Fi permite conectarea cu postul exterior direct prin intermediul unui router wireless, dar devine necesară alimentarea locală.

Realizează automat poze la deschiderea ușii.

DS-KH6320-WTE1 - Value Series - Hikvision
Switch-ul PoE Hikvision vă ajută să scăpați de conexiuni ce nu sunt necesare, el transmite energia electrică și datele către echipamentele conectate. Scăpați de necesitatea unei alimentări separate și puteți conecta dispozitive pe distanțe de până la 250 metri de switch.
Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play, vă permit să primiți notificări de la alarmă, videointerfon și să vizualizați în timp real camerele, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Reducerile de primăvară!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.