Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1

Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1

Solicită oferta

Kit format din:

  • Un monitor 7″ LCD Touch-Screen F-1405 ;
  • Post extern cu camera F-1407;
  • Ială electromagnetică aplicată sau ingropată.
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

kitway-monitor

 

Monitorul se fixează ideal în încăperea dumneavoastră având o diagonala de 7″. Dispune de afișaj color TFT și touchscreen, făcând experiența interactivă și prietenoasă. Sistemul este dotat cu un jurnal de evenimente astfel încât puteți vizualiza înregistrari ale persoanelor care au accesat post-ul când nu ați putut răspunde. Monitorul este ideal pentru o vedere clară și corectă a persoanelor ce vă apelează.

 

kitway-placas-2

 

Post-ul Fermax dispune de un spațiu generos pentru a scrie datele dumneavoastră, spațiul find iluminat, cameră CCD color cu o sensibilitate mare,senzor pentru iluminare automată led, un singur releu pentru a controla blocarea accesului.
Post-ul este potrivit pentru o familie dispunând de un buton de apelare, garantând rezistența în timp la uzură și menținerea fiabilității datelor.
Dimensiunile sale 95 x 155mm îl fac potrivit pentru instalarea în spații înguste iar aliajul de zinc-aluminiu (Zamak) conferă un grad sporit de rezistență la zgârieturi și eventuale lovituri.

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1Kit videointerfon Fermax cu un post și un monitor pentru o familie VI-201-I1F1

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.