Consiliere gratuită: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
    English
    We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
Kit videointerfon Fermax cu un post și patru monitoare pentru două familii VI-202-I4F2

Kit videointerfon Fermax cu un post și patru monitoare pentru două familii VI-202-I4F2

Solicită oferta

Kit format din:

  • Patru monitoare 7″ LCD Touch-Screen F-1405 ;
  • Post extern cu două butoane și camera F-1407;
  • Ială electromagnetică aplicată sau ingropată.
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

kitway-monitor

 

Monitorul se fixează ideal în încăperea dumneavoastră având o diagonala de 7″. Dispune de afișaj color TFT și touchscreen, făcând experiența interactivă și prietenoasă. Sistemul este dotat cu un jurnal de evenimente astfel încât puteți vizualiza înregistrari ale persoanelor care au accesat post-ul când nu ați putut răspunde. Monitorul este ideal pentru o vedere clară și corectă a persoanelor ce vă apelează.

Acest kit este conceput pentru două familii ce doresc să își asigure confortul, micșorând spațiul de deplasare până la monitoare. Monitoarele funcționează ca două perechi, independente una de cealaltă.

 

kitway-placas-2

 

Post-ul Fermax dispune de un spațiu generos pentru a scrie datele dumneavoastră, spațiul find iluminat, cameră CCD color cu o sensibilitate mare,senzor pentru iluminare automată led, un singur releu pentru a controla blocarea accesului.
Post-ul este potrivit pentru două familii dispunând de două butone de apelare independente pentru fiecare familie în parte, garantând rezistența în timp la uzură și menținerea fiabilității datelor.
Dimensiunile sale 95 x 155mm îl fac potrivit pentru instalarea în spații înguste iar aliajul de zinc-aluminiu (Zamak) conferă un grad sporit de rezistență la zgârieturi și eventuale lovituri.

 

Reducerile toamnei
Vezi oferta
Email Sună WhatsApp
Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.