Cameră de supraveghere IP rotativă de exterior, zoom optic 32x, PTZ, infraroșu 150 metri, rezoluție 4 MP QHD, inteligență artificială și detecție, suportă card de memorie, suport perete KMW Dahua KM-SD432D-IP-AIQ - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Cameră de supraveghere IP rotativă de exterior, zoom optic 32x, PTZ, infraroșu 150 metri, rezoluție 4 MP QHD, inteligență artificială și detecție, suportă card de memorie, suport perete KMW Dahua KM-SD432D-IP-AIQ

6949lei cu TVAÎn rate, de la 468 lei pe lună, persoane fizice

-5%
camera_rotativa_ptz_4MP_ai_ir150_KM-SD432D-IP-AIQ

Cameră de supraveghere IP rotativă de exterior, zoom optic 32x, PTZ, infraroșu 150 metri, rezoluție 4 MP QHD, inteligență artificială și detecție, suportă card de memorie, suport perete KMW Dahua KM-SD432D-IP-AIQ

6949lei cu TVAÎn rate, de la 468 lei pe lună, persoane fizice

Kit format din:

  • Cameră rotativă și cu zoom optic PTZ de exterior;
  • Calitate imagine 4 MP QHD și infraroșu până la 150 metri;
  • Inteligență artificială și mai avansată!;
  • Clasifică persoanele după emoții, sex, vârstă;
  • Detectează intruși, obiecte suspecte, vagabondaj, vehicule și numere de înmatriculare, parcare ilegală, aglomerare de persoane, alergare;
  • Urmărește automat subiectul sau vehiculul și dă zoom;
  • Vizualizare clipuri și live prin aplicație mobilă sau PC, laptop;
  • Suportă card de memorie;
  • Suport de prindere pe perete sau tavan;

Putem include și alt tip de suport, de stâlp sau suport cu stâlp, la cerere, contra cost.

Notă: necesită priză de alimentare cât și să aveți un router pentru internet. Putem veni cu soluții alternative, dacă nu dispuneți.

Reducerile de primăvară!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Noua eră a securității: camerele Speed Dome IP cu inteligență artificială avansată

Bucură-te de o experiență de supraveghere la nivel profesional utilizând camerele rotative Speed Dome IP, echipate cu cele mai avansate tehnologii pentru a-ți asigura securitatea și liniștea. Cu o un set de lentile ce permit mărirea optică a imaginii de până la 32x și un senzor  STARVIS™ CMOS, aceste camere aduc în fața ta fiecare detaliu din jur, făcând vizualizarea și înregistrarea fiecărui moment o experiență uimitoare.

Protecție avansată cu inteligență artificială

Cu funcționalități de inteligență artificială avansate, acest Speed Dome IP este mai mult decât un simplu sistem de supraveghere într-o singură cameră. Beneficiază de protecție perimetrală cu trecerea liniei, detecție a intrușilor și declanșare a alarmelor în funcție de tipul țintei – persoane sau vehicule. De asemenea, detecția facială îți permite să identifici cu ușurință persoanele de interes, iar tehnologia SMD Plus de detectare a mișcării îți oferă un control precis asupra evenimentelor importante.

Are și funcții avansate de detecție a intrușilor, escaladare și detecție a obiectelor abandonate/lipse, detectează vagabonzi, alergarea, aglomerare de persoane și chiar parcare ilegală. Clasifică alarmele în funcție de tipul țintei – persoane sau vehicule.

Cu funcții avansate de detecție facială, acestă poate detecta fețele, marca imagini faciale, captura snapshot-uri și extrage atribute precum gen, vârstă, ochelari, mască, mustață și expresie facială sau emoția.

Camera IP rotativă dispune de funcția de auto urmărire, asigurându-se că nimic nu scapă de sub supravegherea sa. Indiferent de mișcarea obiectivului, acesta îl va urmări constant.

Vizibilitate excepțională

Cu tehnologia Starlight și funcții avansate precum WDR (120dB), Day/Night, BLC, HLC și ultra DNR (2D/3D), vei avea imagini clare și detaliate, indiferent de condițiile de lumină. Cu un zoom optic puternic de 32x, vei putea observa și urmări cu ușurință orice detaliu, iar distanța de iluminare IR de 150m asigură o acoperire excelentă în timpul nopții.

Control și flexibilitate

Cu o viteză maximă de panoramare de 400°/s și o rotație panoramică continuă de 360°, acestă cameră rotativă îți oferă un control rapid și precis. Unghiul său de vizualizare variabil îți permite să acoperi o gamă largă de zone. De asemenea, dispune de funcții avansate precum înregistrarea unei mișcări presetate, auto scanare zonă prin mișcare sau setarea unei regiuni de interes pentru un control personalizat.

Stocare fiabilă și conectivitate

Cu un slot Micro SD ce suportă carduri de până la 512GB și compresie video eficientă H.265+/H.265, vei avea suficient spațiu pentru a stoca înregistrările importante. Suportă atât alimentare cu sursă cât și PoE+ care te scapă de sursă dacă dorești înregistrarea în NVR, instalarea find ușoară și flexibilă, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. În cazul în care nu dorești un NVR suplimentar, se poate conecta direct la routerul de internet disponibil, iar dacă nu dispui de priză pentru alimentare în exterior, putem adăuga un switch PoE după router, astfel încât conexiunea de date și alimentarea sunt realizate cu un singur cablu.

Funcționează în orice condiții meteo

Cu o temperatură de funcționare cuprinsă între -40°C și +70°C, Speed Dome-ul este construit pentru a rezista la cele mai extreme condiții meteo. Certificarea IP67 face camera rezistent la apă și praf, astfel încât să poți conta pe ea oricând este necesar, în timp ce certificarea K10 anti vandal, vă asigură rezistența împotriva huliganilor. Proiectată să reziste la fulgere, până la 6000v.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Reducerile de primăvară!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.