Cameră de supraveghere family care, interior, Wi-Fi, 2 MP FULL HD, infraroșu 5 metri, protejează copii, bătrânii, animalele de companie, mică și versatilă Hikvision SVDH-I-FAM-W-2MP-1 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Cameră de supraveghere family care, interior, Wi-Fi, 2 MP FULL HD, infraroșu 5 metri, protejează copii, bătrânii, animalele de companie, mică și versatilă Hikvision SVDH-I-FAM-W-2MP-1

595lei cu TVA

camera-ip-hikvision-family-care-2mp-ip-mini-wifi-aplicatie

Cameră de supraveghere family care, interior, Wi-Fi, 2 MP FULL HD, infraroșu 5 metri, protejează copii, bătrânii, animalele de companie, mică și versatilă Hikvision SVDH-I-FAM-W-2MP-1

595lei cu TVA

Kit format din:

  • Cameră de supraveghere IP, Wi-Fi, 2 MP;
  • Infraroșu, vedere nocturnă până la 5 metri;
  • Suportă și înregistrarea pe o memorie microSD;
  • Alimentator;
  • Aplicație mobilă, vizualizare live și înregistrări;
  • Comunicare bidirecțională audio, microfon, difuzor;

Vă oferim o experiență completă, cu livrare, instalare, punere în funcțiune și instrucțiuni de utilizare cât și aplicație, așa că nu trebuie să vă faceți probleme cu documentațiile tehnice.

Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Camera Hikvision de Interior, mică și versatilă

Descoperă un nou standard în siguranța locuinței sau a afacerii tale cu camera de supraveghere audio de interior de 2 MP. Cu o rezoluție bună de 2 MP, această cameră oferă imagini de înaltă calitate pentru a te asigura că nu scapi nicio detaliu important.

Microfonul și difuzorul încorporat permite comunicarea bidirecțională cu părinții, bunicii, animalele de companie cât și cu copii, find ideală pentru protecția celor mai puțini ajutorați.

Tehnologia de compresie eficientă H.264 îți permite să stochezi mai multe date fără a compromite calitatea imaginii, în timp ce tehnologia DWDR asigură imagini clare chiar și în condiții de iluminare puternică din spate.

Slotul pentru card SD de până la 128 GB îți permite să înregistrezi și să salvezi toate momentele importante, iar funcția de audio bidirecțională îți oferă securitate în timp real, permițându-ți să comunici atât cu cei din interiorul camerei, cât și cu cei din exterior.

Conexiunea Wi-Fi facilitează instalarea rapidă și fără efort, iar serviciul și aplicația Hik-Connect îți oferă posibilitatea de a gestiona și vizualiza dispozitivele de la distanță, pentru o pace de spirit totală, oriunde te-ai afla.

Aplicație mobilă, oricând la nevoie

Aplicațiile mobile Hikvision pe AppStore și Google Play vă permit să vizualizați în timp real camerele, să primiți alerte și notificări, astfel sunteți conectați cu tot ce se întâmplă și să vedeți înregistrările.

Vedeți aplicațiile:

google-play-download app-store-download

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.