Barieră de acces inteligentă, braț personalizabil între 3 și 8 metri, cameră cu detectare de număr, senzor infraroșu și buclă pentru mașini IQ PRO BAR-38M-IR-BL-LPR - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Barieră de acces inteligentă, braț personalizabil între 3 și 8 metri, cameră cu detectare de număr, senzor infraroșu și buclă pentru mașini IQ PRO BAR-38M-IR-BL-LPR

Solicită ofertă

Bariera_34_3_6metri_camera_automata_detectare_numar_auto

Barieră de acces inteligentă, braț personalizabil între 3 și 8 metri, cameră cu detectare de număr, senzor infraroșu și buclă pentru mașini IQ PRO BAR-38M-IR-BL-LPR

Solicită ofertă

Kit format din:

  • Corp bariera de acces auto cu servomotor de precizie;
  • Kit de montare a brațului din aluminiu 2-8m;
  • Camera IP Dahua 4MP, infraroșu 30m, protecție anti vandal;
  • Capabilă LPR – detecție numere înmatriculare;
  • Garnitura de cauciuc transparentă pentru brațele de barieră;
  • Capac de cauciuc pentru garnitură;
  • Suport pentru brațele de barieră;
  • Set foto-celule infraroșu, protecție;
  • Detector tip buclă inductivă, detectarea autovehiculelor;
  • Switch 6 porturi, 4 PoE;

Prețul începe de la 14999 lei.

Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Introduceți-te în viitorul accesului auto și securității de top cu kitul nostru complet de bariere de acces auto și echipamente complementare.

Corpul barierei de acces auto cu servomotor de precizie este inima sistemului nostru, oferind o performanță fiabilă și durabilă în fața traficului intens. Cu posibilitatea de a echipa diverse brațe cu lungimi de până la 8 metri, viteza și poziția bratului sunt complet ajustabile, asigurând o adaptare perfectă la nevoile dvs. Motorul servo de precizie și echilibrarea bratului cu arcuri garantează până la 10 milioane de operațiuni de deschidere și închidere, oferindu-vă liniștea că sistemul dumneavoastră este întotdeauna în funcțiune.

Kitul de montare a brațului din aluminiu vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a asigura montarea corectă și sigură a brațului de până la 8 metri. Cu o instalare ușoară prin simpla culisare în canalul special prevăzut pe brațul barierei, puteți fi sigur că brațul dvs. va rămâne în poziție chiar și în cazul unei căderi accidentale, prevenind astfel orice daune grave obiectelor din apropiere.

Pentru a completa sistemul, setul de foto-celule IR și detectorul de buclă inductivă vă asigură că accesul auto este gestionat în mod precis și eficient. Fotocelulele IR sunt ideale pentru detectarea vehiculelor și asigurarea unei treceri sigure, iar detectorul de buclă inductivă oferă o detecție sensibilă și precisă a vehiculelor, asigurând o funcționare fără probleme a barierei dvs. de acces auto.

Cu camera IP Dahua 4MP LPR, sunteți întotdeauna în control. Indiferent dacă este vorba despre supravegherea zonelor cu trafic intens sau identificarea vehiculelor și plăcuțelor de înmatriculare, această cameră performantă oferă o rată de captură a vehiculelor de peste 99% și o recunoaștere precisă a numerelor de înmatriculare europene de 98%.

Și pentru a completa întregul sistem, switch-ul cu 6 porturi vă oferă conectivitate și gestionare eficientă a rețelei. Conceput special pentru sistemele de supraveghere video, acest switch este alegerea perfectă pentru a vă asigura că întregul sistem funcționează fără probleme și fără întreruperi.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.