Barieră de acces, braț personalizabil între 2 și 6 metri, senzor infraroșu, telecomandă, trafic intens, parcări și zone rezidențiale IQ PRO BAR-26M-IR-TEL-TI - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Barieră de acces, braț personalizabil între 2 și 6 metri, senzor infraroșu, telecomandă, trafic intens, parcări și zone rezidențiale IQ PRO BAR-26M-IR-TEL-TI

Solicită ofertă

Bariera_24_2_6metri_automata_parcari_rezidentiale_industriale_gsm

Barieră de acces, braț personalizabil între 2 și 6 metri, senzor infraroșu, telecomandă, trafic intens, parcări și zone rezidențiale IQ PRO BAR-26M-IR-TEL-TI

Solicită ofertă

Kit format din:

  • Barieră auto dedicată traficului intens;
  • Ideală pentru parcări în zone rezidențiale, industriale și comerciale;
  • Barieră automată cu un braț de 2-6 metri din aluminiu;
  • Design slim, ultramodern;
  • Rezistentă la vânt foarte puternic și în condiții meteo nefavorabile, praf;
  • Telecomandă;

Adițional poate fi montat un modul GSM pentru controlul telefonic și prin SMS.

Prețul începe de la 6990 lei.

Sărbătoarea reducerilor!Vezi oferta
-5% față de o altă ofertăDetalii
-10% extra la combo alarmă + video de minim 5000 lei
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu, ce are experiență de peste 10 ani.

Descoperă soluția ideală pentru gestionarea traficului intens și automatizarea parcărilor în zone rezidențiale, industriale sau comerciale cu bariera automată slim din aluminiu.

Cu un design slim și ultramodern, această barieră se integrează perfect în orice proiect de parcări automate. Bratul din aluminiu, disponibil în variante de 2 sau 6 metri, este conceput cu un design rotunjit extrem de rezistent, asigurând funcționarea optimă chiar și în condiții meteorologice extreme, inclusiv vânturi puternice și precipitații abundente.

Alimentată la 230V, bariera este potrivită pentru orice spațiu, fie că este vorba de o locuință particulară sau de o parcare industrială sau comercială. Tensiunea de operare la 24V conferă echipamentului o fiabilitate deosebită în timp, permițând funcționarea la o tensiune redusă și optimizând parametrii de lucru pentru eficiență maximă.

Cu un grad de protecție IP54, bariera oferă o protecție completă împotriva prafului și apei, asigurând funcționarea în condiții optime indiferent de mediu. Cu această barieră, te poți bucura de o soluție sigură, durabilă și eficientă pentru gestionarea traficului și a parcărilor în orice context.

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

AJAX, un tip de sisteme de alarmă moderne, ce permit și conectarea multor dispozitive inteligente profesionale.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Uniview, o companie de top în securitatea video, deținută până nu de mult de HP.

Email Sună WhatsApp

Sărbătoarea reducerilor!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.