Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR

Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR

Solicită oferta

Detalii despre set:

  • Corp barieră, maxim 5 metrii, 3 secunde deschidere
  • Braț aluminiu telescopic 4.5 metrii
  • Set celule infraroșii obstacol
  • Telecomandă RF control
5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR

Corp barieră perfect pentru un braț drept cu lungime de până la 5 metrii. Viteza de deschidere a a barierei este de approximativ 3 secunde.

Posibilitate de actionare manuală. Carcasă din aluminiu, auto închidere ajustabilă, sistem antiobstacol compatibil și cu senzori infraroșu, limitare cursă cu senzor fotoelectric și electromecanic.

Braț de aluminiu 4.5 metrii cu benzi reflectorizante aplicate.Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR
Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IRSetul de celule infraroșii ajută la detecția de obstacole astfel bariera nu se va închide când sub aceasta se află spre exemplu un vehicul.

De asemeni, pot fi utilizate și pentru deschidrea automată a barierei.

Telecomandă de control a barierei de la distanță, ca să o puteți acționa rapid și ușor.Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Barieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IRBarieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IRBarieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IRBarieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IRBarieră de acces, brat 4.5 metri, senzori IR, telecomanda BAR-45-R-IR

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.